krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 27.399
Ali mali je popio banančinu od našeg predsednika. To nije zloupotreba .A Vucic kad je korstio decu za snimanje predizbirnih reklama to je uredu jeli ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali mali je popio banančinu od našeg predsednika. To nije zloupotreba .A Vucic kad je korstio decu za snimanje predizbirnih reklama to je uredu jeli ?
Jel ovo trebalo da bude smenso ?Ali mali je popio banančinu od našeg predsednika. To nije zloupotreba .
Zasto ih onda uopste radjamo i stvaramo ako tako mislimo?Деца су највећи манипуланти одраслима .
našeg predsednika.
.. а где је поздрав за све са напунпаним попрсјем у РТСу НОВој ... и шире ?
Koga uspeju da izmanipilisu deca, taj nije za roditeljia.Деца су највећи манипуланти одраслима .
Tako je nek se zna.Nije naš i nije predsednik, to je tvoj sendvičodavac.
Tako je nek se zna.
Prirodno je živeti izvan realnosti i priznavati nekog Gvaida kao predsednika .Nije naš i nije predsednik, to je tvoj sendvičodavac.
Prirodno je živeti izvan realnosti i priznavati nekog Gvaida kao predsednika .
A Ko ti je pa taj ?Prirodno je živeti izvan realnosti i priznavati nekog Gvaida kao predsednika .
A Ko ti je pa tajPrirodno je živeti izvan realnosti i priznavati nekog Gvaida kao predsednika .
Da ne mislis na Vucuca?Prirodno je živeti izvan realnosti i priznavati nekog Gvaida kao predsednika .
Njega nista ne interesuje , nista i niko ni premijer, ni ministar finansija, ni ministar odbrane, ni ministar spoljnih poslova, ni ministar finansija, preuzeo je sve njihove uloge.Nek se zna i da je to prvo zašta treba da odgovara, lažno se predstavlja na osnovu pokradenih izbora. Posle tek ide šta sve radio glumatajući predsenika... između ostalog, tu je i zloupotreba dece.
Neka budala koja je sama sebe proglasila predsednikom kao ona luda Stojanovićka ili tako nešto.A Ko ti je pa taj
Vučić možda jeste lud ali je još uvek predsednik Srbije koga priznaje ceo svet za predsednika. Dok ne izgubi na izborima on je predsednik.Da ne mislis na Vucuca?
Njega nista ne interesuje , nista i niko ni premijer, ni ministar finansija, ni ministar odbrane, ni ministar spoljnih poslova, ni ministar finansija, preuzeo je sve njihove uloge.
Sta nas briga ko ga priznanje, za nas nije vise pretsednik, osoba koja sopstveni narod naziva ustasama, nacistima i ko zna kakvim jos nazivima nema pravo da bude pretsednik , a Izbore ko šiša, pitanje koliko su validni .Neka budala koja je sama sebe proglasila predsednikom kao ona luda Stojanovićka ili tako nešto.
Vučić možda jeste lud ali je još uvek predsednik Srbije koga priznaje ceo svet za predsednika. Dok ne izgubi na izborima on je predsednik.
Vučić možda jeste lud ali je još uvek predsednik Srbije koga priznaje ceo svet za predsednika. Dok ne izgubi na izborima on je predsednik.
za nas nije vise pretsednik
Pa kada bi se onim izlapotinama zabranilo glasanje nebi ni 10 posto imao.To je očekivano, oni taman legitimni kolko i (žv)alavi psiho. Nisu se krali izbori da bi neko radio kakav posao.
Samo je bitno da se sutra ne zovu bivši predsednik, premijer, ministar... nego sitni lopovi koji ukrali funkcije da bi mogli da kradu krupno.
Ako to nismo u stanju, to je poziv nekim budućim nesposobnim idiotima da pokušaju isto.
Pa kada bi se onim izlapotinama zabranilo glasanje nebi ni 10 posto imao.
Ovo mozda zvuci lose i ne posteno prema starijim ljduima , ali realno naslusao sam ih se dovoljno i nagledao dovoljno, a nivo svesti i shvatania im je u mnogim slucajevima na nivou detata od 10 godina , nekada i manji . Cela velavost mi je trebala da im obaksmim da mi imamo parlamentarni sistem, a ne pretsednikcki i da u parlamentarnom sistemu vlast vrsi premijer, a ne pretsednik pa samim tim Vucic krsi ustav . Za to mi je trevalo godinu dana da im objasnim , o drugim stvarima da ne pricam . Vise bi imalo smisla dati detetu od 16 gidina da glasa, nego osobi od 70. Posto ni smai nisu svesni da im te penzije ne daje vucic , vec da su oni sami zaradili te penzije, odvajanjem novca od njihove ukupne olatw za penzioni fond. Lepo je Sokrat rekao ,, vidis ona tri cobanina, e dokle god njihov glas vredi koliko i moj ja u demokratiju ne verujem.Pa kada bi se onim izlapotinama zabranilo glasanje nebi ni 10 posto imao.