Nova podela horoskopskih znakova oslanjajući se na modernu astronomiju

Moje upoznavanje sa astrologijom počinje u tinejdžerskom dobu. Fascinirana ljudima koji umeju da koriste efemeride, koji ručno ucrtavaju, matematički povezuju sve, logikom objašnjavaju.
Radoznalost je učinila svoje . Čitala sam dosta o astrologiji, prihvala ono što mi je logično, a za ostalo tražila objašnjenja godinama.
Astrologija mi je veoma interesantna, ali se nikad nisam slepo vodila njom. Ipak mislim da je odlična za usmeravanje kad smo u dilemi i da odaberemo najbolji momenat za neke odluke.
Lično mislim da nisam osoba koja bi mogla da se bavi astrologijom

Isto tako mislim da @Ruzica1203 treba da otvoriš ponovo svoje knjige ( i dokupiš još koju :D ) , i nastaviš gde si stala.
Očekujem još mnogo interesantnih pogleda na astrologiju od tebe na ovom forumu :heart:

Mišljenja sam da ovaj forum nije otvoren za drugačija i ozbiljnija razmišljanja. U svakom slučaju, hvala ti za otvorenost i lepe želje.... :heart:
Forum i jeste otvoren zbog toga ali je malo ili nimalo interesovanja da se priča na taj način. Da bi se forum održao koliko toliko u životu onda se povremeno ubacuju tabloidne teme.

Back