Nova Nojeva barka za svetsku elitu nalazi se u Denveru

bird again

Buduća legenda
Poruka
34.464
Internetom već godinama kruže priče da se ispod aerodroma u Denveru nalazi sklonište za svetsku elitu u slučaju Trećeg svetskog rata ili kataklizme. Iako ne postoje jasni dokazi o postojanju takvog objekta koji su neki već prozvali nova Nojeva barka, postoje određeni detalji koji otvaraju sumnju.

Naime, aerodrom koji je otvoren 1994. godine ima vremensku kapsulu na kojoj se nalazi oznaka masona i poruka da je to „aerodrom novog sveta”. To se savršeno uklapa u teoriju novog svetskog poretka.

688z387_plaque.jpg

Sledeća činjenica koja brine mnoge jeste poruka koja se šalje sa zidova aerodroma kojim svake godine prođu milioni putnika. Objekat je ukrašen muralima koji prikazuju smrt i očaj. Bukvalno.

airport-1-1024x516-%281%29.jpg

Na prvi pogled i u prolazu, putnici nisu svesni toga ali ko zastane i udubi se u slike na muralima, zapitaće se zašto su tako morbidni motivi iskorišteni za ukrašavanje aerodroma. Kako je primetio jedan arhitekta, aerodrom kao da je dekorisao renesansni slikar koji prikazuje epidemiju kuge.

Ispod aerodroma se navodno nalaze tuneli koji mogu da prime čak 50.000 osoba. Kašnjenje na izgradnji aerodroma pojedinci objašnjavaju kopanjem tunela u stenovitom zemljištu. I stvarno, Denver se nalazi u pojasu Stenovitih planina. Osim toga, Denver se nalazi u geografskom centru Sjedinjenih Američkih Država, na visoravni, koja garantuje da će taj deo Amerike ostati na suvom u slučaju poplava.

Iako neki tvrde da su uspeli da uđu u bunker koji prema njihovim pričama, služi kao mesto gde se predstavnici ljudske vrste sreću sa vanzemaljcima, dokaza o postojanju tog objekta nema. Pristalice teorije zavere tvrde da ako je priča o bunkeru čak i tačna, elita bi verovatno želela da on ostane obavijen velom tajne. Što manje javnost zna, to bolje.

Da podsetimo, prema bibliji Nojeva barka je sagrađena na božju zapovest da bi Noje spasao sebe i svoju porodicu kao i životinje od potopa. Mnogi Jevreji, hrišćani i muslimani smatraju da je priča istinita.

Priča o barci ima paralele sa sumerskim mitom o Ziusudri, koji govori kako je Ziusudru Bog upozorio da sagradi plovilo u kojem će izbeći poplavi koju je on poslao. Manje precizne paralele se mogu naći u mnogim drugim kulturama širom sveta. U stvari, priča o potopu je jedna od najčešćih tema mitologije širom sveta, što i skeptici i vernici koriste kao dokaz u prilog svog stajališta.

https://www.google.com/url?q=https:...cQFnoECAoQAg&usg=AOvVaw1L60P6ZhnGRRfil4JrVaXl

Baš sam nedavno ponovo pogledala film “2012” i onoj trci “odabranih” za modenu Nojevu barku. Šteta što su uprljali film nerealnim scenama ali je poruka i tema super. Smjena polova na Zemlji i spašavanje ljudske vrste usljed velike poplave i haosa, cijena karte 1 milijarda dolara..ali nebi to baš tako radilo u reali.
Mislim da je realnije da postoje individualne kapsule kojima bi znali upravljati pojedinci ili jedna do dvije porodice.

Baš sam nedavno ponovo pogledala film “2012” i onoj trci “odabranih” za modenu Nojevu barku. Šteta što su uprljali film nerealnim scenama ali je poruka i tema super. Smjena polova na Zemlji i spašavanje ljudske vrste usljed velike poplave i haosa, cijena karte 1 milijarda dolara..ali nebi to baš tako radilo u reali.
Mislim da je realnije da postoje individualne kapsule kojima bi znali upravljati pojedinci ili jedna do dvije porodice.
Gledala sam. :)

Ko vam je kriv sto se niste uclanili u masone, sad bi i vi bili osigurani za slucaj smaka sveta
To je čitav proces a žene ne mogu biti Masoni.
Jedan poznanik mi je pokazao onu njihovu knjižicu ili Masonski alphabet koji je trebao da nauči kad su ga primili. Moraš ispuniti uslove da napreduješ, dolaze ti kući da vide kako ti funkcioniše porodica..Moraš biti takoreći savršen.
Zanimljivi su. Ne gledaju koje si vjere i boje kože. Sva su ti vrata otvorena na kom god kontinentu da se nadješ.

Je li to onaj aerodrom koji je za vreme korone takodje bio jedna od teorija zavere, jer su navodno zidovi oslikani ljudima koji nose zastitne maske?
Secam se raznih teorija koje su kruzile tada po medijima, mada je to bilo podlozno doba za bilo koju teoriju nekakve zavere…
Da, mračno mjesto a ove godine se tamo pojavila žena koja je na koljenima čitala pismo uz obrazloženje da je ucjenjena i mora pročitati opomenu da nešto strašno dolazi..

To je čitav proces a žene ne mogu biti Masoni.
Jedan poznanik mi je pokazao onu njihovu knjižicu ili Masonski alphabet koji je trebao da nauči kad su ga primili. Moraš ispuniti uslove da napreduješ, dolaze ti kući da vide kako ti funkcioniše porodica..Moraš biti takoreći savršen.
Zanimljivi su. Ne gledaju koje si vjere i boje kože. Sva su ti vrata otvorena na kom god kontinentu da se nadješ.
sad kad ste culi da cemo mi masoni da se spasemo, odma navrat nanos bi hteli svi da nam se pridruzite
to ste trebali misliti pre 10 - 5 godina
ko kad bi ja hteo sad za par meseci da postanem specijalist plasticne hirurgije ili pilot airbusa

sad kad ste culi da cemo mi masoni da se spasemo, odma navrat nanos bi hteli svi da nam se pridruzite
to ste trebali misliti pre 10 - 5 godina
ko kad bi ja hteo sad za par meseci da postanem specijalist plasticne hirurgije ili pilot airbusa
Samo vi idite i ugodna vam plovidba bila a nama kako bude. Donjećemo vam još pašteta i konzervi na aerodrom..samo idite..😉

pa normalno da ćete doneti sve što treba
zna se red i ko šta treba da radi
Ima tu istine 😅
Mi sve drvlje i kamenje na Masone a neko mora da nas organizuje, uvede red i misli kad ima čime.
Da nije Masona možda bi se još uvijek tukli se toljagama, vozili u haosu bez znakova i semafora, živili u nekim kućama od blata i slame. Ljudi donjeli šestar, metar i formule da rade posao kako treba a mi odma zgrabili toljage na njih i ko majmuni huh huh 😉

Back