Никакво чудо. Вучић води исту политику као Чеда. Коначно су срца спојила. Милан Беко их је везао.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene više interesuje ova hrana protiv stresa i depresije.O kakvim golaćima se radi? Šta je narodna milicija snimala?
Kakve su ovo kljove Chedi?
![]()
Никакво чудо. Вучић води исту политику као Чеда. Коначно су срца спојила. Милан Беко их је везао.
mozda i najprirodnija koalicija u zemlji
Ovo je sasvim logicno jer se o identicnom olosu radi ,te je njihova koalicija priridnija od bilo koje druge.
Posle izbora na svetu Petku , Ivica , Palma , Dinkić i Krkožabići idu u bunar gde se već nalaze Koštunica i Djido , a nova vlast će biti SNS - Čeda -madjari-Rasim . Vučić premijer , Čeda ministar spoljnih poslova i potpredsednik vlade za EU integracije , a Pišta Pastor predsednik skupštine ,ili ministar policije , to je već rešeno, ostatak vlasti se deli po ključu 70% SNS-u ,20% LDP-u , a onih 10 Madjarima , Rasimu i ko još od te siće se učepi . Laufer jevio , već je sve dogovoreno , ovo je samo jedna od prvih proba .
Posle izbora na svetu Petku , Ivica , Palma , Dinkić i Krkožabići idu u bunar gde se već nalaze Koštunica i Djido , a nova vlast će biti SNS - Čeda -madjari-Rasim . Vučić premijer , Čeda ministar spoljnih poslova i potpredsednik vlade za EU integracije , a Pišta Pastor predsednik skupštine ,ili ministar policije , to je već rešeno, ostatak vlasti se deli po ključu 70% SNS-u ,20% LDP-u , a onih 10 Madjarima , Rasimu i ko još od te siće se učepi . Laufer jevio , već je sve dogovoreno , ovo je samo jedna od prvih proba .
Dakle , morace LDP opet da namaknu 5 % kako ynaju i umeju ...
Smesni su ... ovo ce se obiti o glavu SNS u ....
ће намакну,
џаци су у сигурне руке...
Ja ne sedim skrstenih ruku - prihvacen je moj predlog da se na manjinskoj listi napravi Ruska partija - koja ce smanjiti poslanike Pastoru , Sulju i Haljimiju ....
Morace da namaknu i URS onih 5 % .....![]()