Милица
Buduća legenda
- Poruka
- 26.912
Ma on ume da prica lepo sigurno mu je i knjiga dobra .Samo mi zao sto glasa za njega tolike godine dzabe .
И мени....чујем да су ови други плаћали ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma on ume da prica lepo sigurno mu je i knjiga dobra .Samo mi zao sto glasa za njega tolike godine dzabe .
Da,ovde se manipuliše sa njegovim mestom rođenja i ostalim.On je samo poreklom iz Hercegovine kao i hiljde drugih..Udbaški stil ili ko o čemu ***** o poštenjuVuk Drašković je vrstan književnik i rođeni građanin Srbije. Rođen je u Međi kod Zrenjanina 29. novembra 1946. godine. Pravni Fakultet završio je u Beogradu, a bavio se i bavi se novinarstvom, književnošću - nalazeći samo suvo zlato, vrsno predstavljaujći našu nedavnu prošlost i naša stradanja u njoj - i politikom.
Najnoviji, izuzetan roman koji valja pročitati, je i DOKTOR ARON, kniga o životu i stradanjima srpskih disidenata tokom šezdesetih i sedamdesetih godina u Beogradu, sa glavnim junakom, doktorom psihijatrije koji, upoznajući ljude i karaktere koji prolaze kroz njegov kabinet, zapravo i sam polazi u potragu za odgovorom na pitanje nad pitanjima - vidi li nas Gospod i čuje li naš vapaj sa visina svojih? Naš glavni junak tako traga za suštinom života, traga kao što bi svako od nas tragao - za Bogom.
Vrstan književni jezik i stil Vuka draškovića, još jednom se u punom sjaju iskazao kroz roman ''Doktor Aron''. Ima u njemu i puno biografskih aluzija na sopstveni život, borbu i stradanje u njemu.
Гост "Клуба 2" је Вук Драшковић, а говоримо о његовој књизи "Ко је убио Катарину" (Лагуна).