- Poruka
- 235
Ti bi onda uništio Hrvatsku i federaciju BiH.Tamo ih ima najviše.
Nemoj da cetnike zaboravljas i njih dodaj na tvoj spisak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti bi onda uništio Hrvatsku i federaciju BiH.Tamo ih ima najviše.
**beš četnike,bilo ih je relativno malo ali zato su većina Hrvata bili ustaše.Nemoj da cetnike zaboravljas i njih dodaj na tvoj spisak
Svim Bosancima i Hercegovcima islamske vjeroispovjesti Bajram Serif Mubarek Olsun a Bosancima i Hercegovcima katolicima i rimokatolicima i Bosancima I Hercegovcima ortodoxima cestitke kad zato dodje vrijeme.
Cao,
Ima li sanse da zavlada medju bivsim jugoslovenskim republikama sloga i tolerancija i da li ima sanse u buducnosti da zazivi projekat saveza jugoslovenskih drzava ili necemu slicnom?Posto pretpostavljam da ovdje mozda ima ljudi koji puno toga znaju i stariji su od mene i pamte bivsu SFRJ pretpostavljam da ce tema biti interesantna.
**beš četnike,bilo ih je relativno malo ali zato su većina Hrvata bili ustaše.
Hajde ba sve su to ista hovna zato se danas ko fol zbog njih mrzimo
Ne, ni u noćnoj mori.
Грешиш. Ми се не мрзимо.
МИ ВАС МРЗИМО.![]()
Bosancima I Hercegovcima ortodoxima
Koga to nas ako oslusnes malo ,dobro naculi isi cuces kako mi k....a puca mozes ili da nas volis ili da nas mrzis tvoj izbor Radenska![]()
Pa kad joj nista nije falilo sto je vukla hrvate i slovence kasnije u kraljevinu SHS a kasnije Jugoslaviju...
?
Добар си дечко. Златан.
Али приметих да ти је стално кувац у устима
Па смањи мало, бар ваздух да узмеш.![]()
Sta luparas bre?
jelto u tvom slucaju vazi ona stara korejska poslovica bolje ispasti budala nego iz voza?
Cao,
Ima li sanse da zavlada medju bivsim jugoslovenskim republikama sloga i tolerancija i da li ima sanse u buducnosti da zazivi projekat saveza jugoslovenskih drzava ili necemu slicnom?Posto pretpostavljam da ovdje mozda ima ljudi koji puno toga znaju i stariji su od mene i pamte bivsu SFRJ pretpostavljam da ce tema biti interesantna.
Bolje ispasti i budala nego Boznijak, yeblo matere po stotinu puta.
Bjez Turcine, da neb bilo avijacije po toj glavi tvojoj kockastoj
Eventualna nova Jugoslavija može da bude samo po modelu Aleksandra Karađorđevića.
Svi da budemo Jugosloveni i da je centralističko uređenje.