Nova godina

Poruka
19.456
Kafana je bila zadimljena i bučna, prepuna polupijanih likova a muzika je treštala kao da požuruje Novu godinu da dodje što pre. Sedeo sam sa nekoliko drugara za stolom koji je bio tik uz sto za kojim su sedele tri pripite žene, glasno se smejući i gestkulirajući, kao da žele da privuku našu pažnju.
Posmatrao sam jednu od njih.Bila je tek zagazila u četrdesete i iskreno receno, delovala je kao drolja. Ali ona fina, kulturna droljetina koja ne daje baš svakome.Imala je solidne sise, a dupe i noge takodje nisu bile za bacanje, faca ko faca, prosek...
I kako to obično biva, jedan od mojih drugara, ohrabren pićem je predložio damama sa susednog stola da nam se pridruze i one prihvate uz kikot. Naravno, odmah sam napravio raspored sedenja tako da sednem do nje. Zvala se Ana i odmah je pocela, valjda ohrabrena picem da me dodiruje nogom ispod stola. Prihvatio sam tu igru i ubrzo se moja ruka nasla ispod njene tesno pripijene suknje. Ćapisao sam joj p.ičku i mazio butine debelo ogrezle u celulitu. U jednom tenutku pokušah da je poljubim a ona mi reče:

-Neće moći, kod mene to funkcioniše drugačije.
-Jel?A kako to? Odgovorih
-Pa tek smo se upoznali.
-Ali drpao sam ti p.icku, ne kapiram, bejbi.
-Očigledno nemaš mozga u glavi.Ja volim da zezam napaljene bilmeze kao ti.
-Ima rezona, i ja bih sa takvim telom.
-Nisi glup kao sto izgledas.
-Imas li nekog j.ebaca?Šteta da takvo meso propada.
-Imam, ali nije mogao sa mnom večeras.Znaš, oženjen je. Zato ločem kao smuk celo veče.
-Opusti se, čeka te kita koliko sutra.
-I to što kažes.

Nastavili smo da pijemo i atmosfera je došla do usijanja. Moji drugari su igrali, pili i vatali se sa ostalim droljama. Sedeo sam sa Anom, pričali smo i zezali se.Piće je teklo u potocima. Ana je polako počela da gubi kontrolu, pogled joj je postao vodnjikav, govor nepovezan a suknja joj se podigla visoko iznad kolena otkrivajući jebozovne pomalo celulitarne butine.U jednom trenutku je promrmljala:
-Nije mi dobro
-Pitam se od čega, odgovorih
-Ne za.jebavaj me, vodi me u govnaru da izbacim ovo piće iz sebe.
-Ok, tvoj sam sluga šećeru

Otisli smo do klonje i ona je utrčala u kabinu i počela da riga mlazeve smrdljive tečnosti i sebe. I onda su krenuli grčevi.Mučila se, bogami. Pored kabine je prošla neka starija dama i upita:
-Šta je sa mladom damom?
- Pojela je bajat žu-žu, odgovorih.
Ana progovori glasom kao iz groba:
-Ne se.ri više.Udji u kabinu i zatvori vrata
Ušao sam u kabinu i zatvorio vrata.Stajala je nagužena nad wc-šoljom, obeznanjena od pića.Prišao sam joj otpozadi i krknuo dva prsta u grlo držeći čelo drugom rukom.Počela je orgazmički da se grči pokušavajući da istera iz sebe teleće medaljone, pečurke i jeftino crno vino.Krkljala je kao kravetina koju kolju.
Spustio sam ruku na njen stomak a bili smo u pozi kao da je guzim.Zadigao sam joj suknju i stavio ruku u gaće, manijakalno joj drkajći klitoris.P.ička joj je bila sva slinava.Curilo je iz nje kao iz bureta.Jednim potezom sam joj pocepao gaće i otkrili su se beli guzovi diskretno prošarani sitnim bubuljicama.Imala je malo dlakavu čmarčinu ali me to nije sprečilo ja joj furnem prst u bulju.

-Aaaaaaah, mamu ti *****, šta to radiš?-prostenja
-Pomažem ti lutko da lakše prebrodiš ovaj pakao, odgovorih
Izvadio sam kitu koja je bila tvrda i otečena i stavio joj medju guzove.Primakao sam se njenom licu i krnuo joj jezičinu što je dovelo do toga da baci još jedan solidan mlaz.Grickao sam joj uvo i lagano joj gurao kitu u balavu picu
-Ne, mamu ti *****.Ne!Neces sterati to ***** u mene, prostenja
-Hocu dušo, ne brini, odgovorih

Snažno sam je pljesnuo po dupetu i sterao joj patku do jaja.Počela je da urla i psuje dok sam radio kao mašina. Delovalo je kao ritualno ubistvo.Drpao sam joj sise, a jednom rukom trljao kliću.Stenjala je sve jače pa joj opet krknuh jezik.Ovoga puta mi je uzvratila dobrim balavim poljupcem.Počela je da meša kukovima što je dovelo do toga da ga zabijam sve jače, držeći je za ramena da ne udari glavom o zid klonje.
Odlučih da se malo zabavim pošto sam video da od njenog svrša nema ništa.Izvadio sam kitu i onako balavu joj iznenada sterao u dupe.

-Aaaaaaa, kretenu bolesni, zaurla
-Tata ti kreten, dušo, odgovorih i nastavih da joj radim dupe.Da bih razbio monotoniju povremeno bih joj udario šamar ili ugrizao za vrat što je bilo praćeno njenim psovkama i urlajnjem.Osetio sam da sam blizu vrhunca i izvadih kitu iz njene bulje.Okrenuh je i naterah da klekne.Naterao sam je da mi liže jaja, koja su bila teška i otečena.Lizala mi je jaja mrmljajući nešto nerazgovetno a ja rekoh:
-Zar te nisu naučili da se ne priča sa punim ustima?
Drkao sam karu dok mi je lizala jaja i na kraju svršio po njenom licu i kosi.Ponašala se kao da je hipnotisana.Samo je ćutala, žmureći.
Obrisao sam kitu ostacima njenih gaća, a zatim i njeno lice i kosu.Bacio sam gaće u wc-šolju moleći Boga da im se šolja zapuši.
Izašao sam iz wc-a i dao baba-seri neku kintu.Baba me upita:
-Kako je dami?
-Pamti i bolja vremena, odgovorih.
Zapalio sam cigaretu i otišao u salu da društvu čestitam Novu godinu.

Ne znam, nije brisana, ali mozzda bude.

Ma ok, ne ljutim se. Vidim kako su ostale price pune erotskog naboja. Ova bas ne odgovara ovako prefinjenom forumu. Moja greska.Gde ovo moze da se poredi sa erotikom koja izbija iz price o prof.engleskog ili onoj maloj iz prodavnice.U stvari, ja znam u cemu je fora.Moja 'prica' opet po vama ponizava zene.To je stos. z:lol:
Vidis da joj nisam dozvolio ni da svrshi. z:lol:

Sećam se da mi je ortak jednom prilikom rekao da je ostao suvog K kad je nafuran na ovakve priče prišao svojoj curi i pocepao joj čarape. Mislio je da će je to napaliti, tako je negde pročitao da treba raditi. Nije dobio P, samo je oteran u PM uz pitanje: "Znaš li ti koliko sam se mučila dok nisam našla takve?"... :lol:
Ako žene ne zaslužuju poštovanje šta su skrivile njihove gaće, zašto ih treba cepati? :D

Ijuuu... :rumenko: Ako kažem da je to progovorilo moje drugo ja, neostvareni modni kreator specijalizovan za rublje, mogla bi da primetiš i ovako nešto: "Ochesh da kazzesh da si latentni homoseksualac? Lepo bogami..." :D
I žene i njihove gaće zaslužuju poštovanje... :) Ne treba ih cepati tek tako...

Neki likovi se ponašaju kao da nikad neće ostariti i kao da osobe koje zađu u određene godine nisu dostojne seksa, po njima ljudi treba da upražnjavaju seks samo dok su mladi, lepi i savršeni. Nije mi jasan taj trip zbog celulita, on je uglavnom uobičajen kod žena u izvesnim godinama i ne vidim potrebu da se njegovo prisustvo naglašava. Možda je nekom čudno i to što žena srednjih godina uopšte ima grudi i onu stvar, ne bi me iznenadilo da se neki i nad tim zgražavaju i to ističu kao fenomen.

Sećam se da mi je ortak jednom prilikom rekao da je ostao suvog K kad je nafuran na ovakve priče prišao svojoj curi i pocepao joj čarape. Mislio je da će je to napaliti, tako je negde pročitao da treba raditi. Nije dobio P, samo je oteran u PM uz pitanje: "Znaš li ti koliko sam se mučila dok nisam našla takve?"... :lol:
Ako žene ne zaslužuju poštovanje šta su skrivile njihove gaće, zašto ih treba cepati? :D

Pa dobro, lik je nafuran na pricu.To bi mu i proslo da se nasao u realnoj situaciji gde je MORAO, to da uradi.Lik iz moj price nije imao drugu opciju. O tome treba voditi racuna kada se pise.Bespotrebno je nekome cepati gace na bracnom krevetu uz svece i romantiku. Ako nista drugo, moja prica ima ono sto ostale price sa ovog podforuma nemaju-ima ideju.

Neki likovi se ponašaju kao da nikad neće ostariti i kao da osobe koje zađu u određene godine nisu dostojne seksa, po njima ljudi treba da upražnjavaju seks samo dok su mladi, lepi i savršeni. Nije mi jasan taj trip zbog celulita, on je uglavnom uobičajen kod žena u izvesnim godinama i ne vidim potrebu da se njegovo prisustvo naglašava. Možda je nekom čudno i to što žena srednjih godina uopšte ima grudi i onu stvar, ne bi me iznenadilo da se neki i nad tim zgražavaju i to ističu kao fenomen.

Celulit se navodi kao detalj da se lakse docara u glavi izgled nogu. Sitan detalj.Nista tendenciozno. Kao sto pisci amateri uvek naglasavaju da su zadigli suknju i da su se videli HALTERI. z:lol: z:lol: z:lol: ali u 80 posto slucajeva. Osecaju da treba detalj ali ne znaju...

Pa dobro, lik je nafuran na pricu.To bi mu i proslo da se nasao u realnoj situaciji gde je MORAO, to da uradi.Lik iz moj price nije imao drugu opciju. O tome treba voditi racuna kada se pise.Bespotrebno je nekome cepati gace na bracnom krevetu uz svece i romantiku. Ako nista drugo, moja prica ima ono sto ostale price sa ovog podforuma nemaju-ima ideju.

Koju? Da žene vole da budu silovane ili da je ok silovati ženu? Priča je odvratna. Ne zbog užasnih reči i povraćanja, već zbog silovanja. Čisto silovanje i ništa više.

Back