Nova Godina!!!

Izgleda da cu na kraju ipak ici na Free, jer sam jelte dala pola para, al nikad se ne zna... Ako sve bude po planu, bice oko 10ak riba u jednom separeu. :mrgreen: S jedne strane jedno mushko drushtvo, u gomili drugo mushko drushtvo... :cool:

Da, odeš kod njega i kažeš mu Jeste, kriva sam, jela sam
pooh.gif
(baš tim rečima, bez moljenja), jela sam
pooh.gif
, radila sam to i to, jer sam bila slepa pored očiju. Kazni me da okajem svoje grehe, da ponovo budem čovek i stanem na svoje noge.

:lol:

:D:D
Ma, da sam za nesto kriva, mozda bih te i poslusala.

Ja *** jos ne znam sta cu:sad2: Jedva sam nasla mesto,extra klubic u Bg-u,nema folka,trubaca,dj-eva koji vrte neku komercijalu i nema pecenja,cevapcica i ostalih masnih primamljivih uglavno prasecih ostataka od kojih ces samo dobro da se ispeglas i bazdis kao zmaj:lol: Mnogo mi se ide tamo i ljudi su bas ok..gledala sam neke slike..bas neka izabrana opustena ekipica i oci se cakle:lol: Al' ne mogu da nateram celo drustvo:roll::sad2: Samo ja i najbolji ortak smo se skupili... Mnogo me nerviraju:besna: :sad2: I jos sam obezbedila praznu gajbu 4 dana:sad2:
Ne znam sta cu... Ma smislicu ja nesto:confused: ...valjda:roll: kad su svi prsli:confused:

e ovako posto se blizi nova god pa sam se setio da napravim ovu temu da li je neko od vas vec odlucio gde ce za novaka?? i jos nesto da li bi voleli docekati novu godinu na +30 ili onako pod snegom meni iskreno bolje je pod snegom al *** ja vec 6 godina cekam je pored mora i bazena.

Shto ja nemam tu srecu da je chekam pored mora ili pored bazena...
Ja stvarno josh uvek nemam pojma gde cu na dochek... a zar je i bitno... u posednjem trenutku ce mi pasti neshto na pamet i super cu se provesti... Zar nije tako bolje? :super:

Back