- Poruka
- 5.749
Gou ninja gouГоу, бејби, гоу
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gou ninja gouГоу, бејби, гоу
Taman kad ja sad proredim ili skeoz ukinem krstu da me odmeniš kako dolikujeTreba da me podržavaš u nameri da budem ko Lans, ako to postignem okačiću se širtles i u šorcu.
Taman kad ja sad proredim ili skeoz ukinem krstu da me odmeniš kako dolikuje
Ma, i mojoj muci kraj da dođeDe da ukineš brate, ovo je kao droga, a mi smo džankiji.
I bolje. Jesi video kako je Brad Pitt prop‘o.Treba da me podržavaš u nameri da budem ko Lans, ako to postignem okačiću se širtles i u šorcu.
I bolje. Jesi video kako je Brad Pitt prop‘o.
Sve znam i sve je to ok, ali stvarno se nekako prebrzo i odjednom zbrckao. I u licu i u telu. Mozda je to zato sto je sad strejt, tj leci se od alkoholizma, pa su se godine lokanja pocele odrazavati i na telo.Lik je 63. godište jbt, može ćale da nam bude. Ne znam šta očekuješ od njega i kako da izgleda u 56. godina, Fadr Tajm iz andifided, neva lost!!!
Sve znam i sve je to ok, ali stvarno se nekako prebrzo i odjednom zbrckao. I u licu i u telu. Mozda je to zato sto je sad strejt, tj leci se od alkoholizma, pa su se godine lokanja pocele odrazavati i na telo.
Ne ke.njajlako je meni za njih šta mi što smo skrndelji i mladi i stari
a para ništa? : (Свима овде на овоме пдф желим срећну нову годину да имате пуно здравља![]()