Нова година куца на вратима

Како ћете провести Новогодишњу ноћ?

• Ukupno glasova
    25
  • Anketa je zatvorena .
Poruka
18.999
Чаше горе сви, чаше горе сви.

Остала су нам непуна два дана у овој години и деценији, шта смо урадили, урадили смо. Све је посвећено дочеку величанствене треће деценије овог величанственог века.

Какви су ваши планови за Нову? Направићу неку анкету, а можемо и овако да се захебавамо, нек' тема дише (Док је Стрки не удави локом).

Kućna atmosferica. Mesim testo i pravim pravu domaću srbsku picu sa paradajz sosom, šunkom, slaninicom, kulenom, sirom, jajima, možda malo i podivljam pa stavim neku feferonu. Za desert palačinke sa džemom od kajsije, naravno.

Da se nažderem ugljenih hidrata, soli i šećera po poslednji put u staroj, a onda u novoj godini da se potpuno posvetim misiji dostizanja građe Bred Pita iz Troje.

Зајцев, ова кућна опција је океј за Стуготса али има једна прикладнија за коју би он сигурно гласао.
Наиме, како ћете провести новогодишњу ноћ, Господине Стуготсе?
- Мирно, у духу јеванђеља.

Зајцев, ова кућна опција је океј за Стуготса али има једна прикладнија за коју би он сигурно гласао.

Ne mogu da verujem kako sam se zajebаo i u prvom postu nisam to napisao, poentirao da je vreme posta...

Izgleda da je moja želja da istaknem da sam tip koji kuva, kako bi ste glasali za takvog tipa u mojoj anketi, bila prevelika lol.

Kućna atmosferica. Mesim testo i pravim pravu domaću srbsku picu sa paradajz sosom, šunkom, slaninicom, kulenom, sirom, jajima, možda malo i podivljam pa stavim neku feferonu. Za desert palačinke sa džemom od kajsije, naravno.

Da se nažderem ugljenih hidrata, soli i šećera po poslednji put u staroj, a onda u novoj godini da se potpuno posvetim misiji dostizanja građe Bred Pita iz Troje.
:prstic:

Де додај опцију ''Жене, славље, православље''.

Svi očekuju. Mora malo Denver da proredi roster da bi on dobio minute, imaju previše ljudi.
Имају, ал' сви су супер роле играчи.

Херис, Крејг, Бизли, Пламли, Грант...

Од Портера и Бола се тек очекују добре партије.

Јокара и Мареј стандард.

Фина је то екипица.

Back