Нова геј парада у Москви РС-24

Систем Искандер предвиђен је за прецизне нападе на утврђене и неутврђене непријатељске положаје. Првобитна намера била је уда класичном бојевом главом, а касније је додата и нуклеарна. Он је замена за система СС-21, а извезен је у Сирију и вероватно же бити извезен у Иран.

Са растурањем од 10 метара на крајњем домету има прецизност крстареће ракета, а велику маневарбилност приликом лета као и суперсоничну брзину, и готово неухватљив на радарима.

eremita:
Аааааааааа......тема је лудило... е, криво ми што су каубоји "изненађени и увређени"..... а своје противракетне штитове сада могу да залепе на своја геј-дупета... САДА СУ ДОБИЛИ ПРАВУ ГЕЈ-ПАРАДУ...... :lol: :lol: :lol:

Кажем вам, људи, казачок је чудо од игре.......КО НЕ РАЗУМЕ КАЗАЧОК -
НЕ РАЗУМЕ БАЋУШКУ......... :lol: :lol: :lol:

a077.gif
a077.gif
a077.gif
a077.gif

a077.gif
a077.gif
a077.gif
a077.gif

a077.gif

Ne znam samo cemu se radujes!

To je samo još jedna u nizu igračaka koje nikad nece biti upotrebljene i to ne zato što ne bi trebalo već niko nije lud, pa ni moćnici, da uništi planetu na kojoj živi!

Ono na čemu se najviše profitira je podizanje napetosti, ali nikad preko nivoa koji se ne može kontrolisati!

Na kraju krajeva zna se ko je najviše profitirao u hladnom ratu i čemu su zaista služile slične igračke!

WIBU:
Ne znam samo cemu se radujes!

To je samo još jedna u nizu igračaka koje nikad nece biti upotrebljene i to ne zato što ne bi trebalo već niko nije lud, pa ni moćnici, da uništi planetu na kojoj živi!

Ono na čemu se najviše profitira je podizanje napetosti, ali nikad preko nivoa koji se ne može kontrolisati!

Na kraju krajeva zna se ko je najviše profitirao u hladnom ratu i čemu su zaista služile slične igračke!
"Искандер" је тактичка ракета са класичном мојевом главом и по Руском плану ће служити за уништење радарских постројења и силоса за ракетни штит.
Саа дуге стране може бити употребљавана и у локалним сукобима, "Е" је извозна верзија.

Obersturmfuehrer:
ali RS-24 nije....
a i ne znam otkud toliko frka oko toga, pa zna se i da rusi i ameri imaju po nekoliko hiljada raznih raketa...
ova vest sluzi samo likovima tipa djeri i eremita da padnu u fras od zadovoljstva...

Ова вест је шокирала американце, поготово што су мислили да Русија није способна да направи овакву ракету, друго има више бојевих глава, 6 и најинтересантније је што су све независно вођене. До сада је ракета избацивала бојеве главе у балистичкој путањи, то јест у кравој линији. Ова може независно а води бојеве главе куда жели, а имају манварску способност да избегну ракете. Друго ракета је мобилна и налази се на мобилним лансерима и готово је немогуће открити пре лансирање.

eremita:
Аааааааааа......тема је лудило... е, криво ми што су каубоји "изненађени и увређени"..... а своје противракетне штитове сада могу да залепе на своја геј-дупета... САДА СУ ДОБИЛИ ПРАВУ ГЕЈ-ПАРАДУ...... :lol: :lol: :lol:

Кажем вам, људи, казачок је чудо од игре.......КО НЕ РАЗУМЕ КАЗАЧОК -
НЕ РАЗУМЕ БАЋУШКУ......... :lol: :lol: :lol:

a077.gif
a077.gif
a077.gif
a077.gif

a077.gif
a077.gif
a077.gif
a077.gif

a077.gif

DSC01409.jpg