Nova ekološka pravila za registraciju auta

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zato uzmeš dizela pa suneš zejtin unutra, mogu do preksutra da mere cveće koje izlazi iz auspuha z;)
i lepo mirisu krompirici
Шта значи да ради на оба горива?
Мени ауто ради и на плину и на бензину, али нисам сигуран како стоји с екологијом на бензину, да ли су они толико безобразни да ће да тестирају издувне гасове и на бензину?
naravno da hoce , meni takodje radi na oba goriva ,

ove godine su mi vec merili na oba , rekli da mora da radi svuda u okvirima propisa

Mirišu krompirići kada je od friteze reciklirano u biodizel. Miri i na pečenje hehe
Ja koliko se sećam preko od pre 10-15 godina izuzetno je pomagalo da se auto pred tehnički razvuče malo po otvorenom putu, onako da mu se duša iščupa i posle prolazi eko test.
One osnovne stvari utiču na rad motora a to su svećice, dizne i ulje redovno da se menja. Ostalo je u božjim rukama.

U srbiji se ta vožnja na plin zloupotrebljava, ljudi upale i isturiraju da bi odmah prebacili na plin. Mora povremeno da se vozi samo na benzin.

Шта значи да ради на оба горива?
Мени ауто ради и на плину и на бензину, али нисам сигуран како стоји с екологијом на бензину, да ли су они толико безобразни да ће да тестирају издувне гасове и на бензину?
Ма јок бре. Мере оно што је фабрика направила - бензин.

Veliki uvoz polovnjaka iz zapadne Evrope doprineo je tome da se na našim putevima pojavi i veliki broj zagađivača, jer posle uvoza mnogi vlasnici u dogovoru sa majstorima, da ne bi menjali ili čistili izduvni sistem, uklonili su katalizatore i DPF filtere, ali i lambda sonde, koje mere zagađenje koje motor ispušta u vazduh.

Oni sada imaju problem, neće moći da prođu tehnički pregled i registruju vozila.

Pretpostavlja se da su uvoznici koji su prodali automobil skidali te delove.

Spavaš li mirno Dule 021? 🤔

mario pita jel spavam a on je taj koji je skidao katalizatore sa kola.
Al videce se uskoro ko je Dule 021 ako ovo uopste i zazivi jer niko nece moci da kaze da nije dobio katalizator ili DPF na autu kupljenom od mene.
Zivi bili pa videli.
mario ce da pukne kad ne bude tekstova i pljuvacina ali on se hrani sa tim da nekom crkne krava.
Ovog puta si pobacio i to debelo.

Poslednja izmena od moderatora:

Back