Sotir zvani djubre Elita Poruka 21.519 05.02.2020. u 22:58 - Nova domaća serija na HRT-u : "General je bio negledljiv, ovo je nešto najbolje" #26 Jugoslav Cvarak: Sta sam sada skrivio? Kliknite za proširenje... Pa spamujes druze... Ako imas nesto da kazes o Generalu i Nestalima izvoli, a sa Dodolom mozes da caskas i na trenutnim desavanjima... I na pp naravno
Jugoslav Cvarak: Sta sam sada skrivio? Kliknite za proširenje... Pa spamujes druze... Ako imas nesto da kazes o Generalu i Nestalima izvoli, a sa Dodolom mozes da caskas i na trenutnim desavanjima... I na pp naravno
Jugoslav Čvarak Buduća legenda Poruka 32.863 05.02.2020. u 23:10 - Nova domaća serija na HRT-u : "General je bio negledljiv, ovo je nešto najbolje" #27 Sotir zvani djubre: Pa spamujes druze... Ako imas nesto da kazes o Generalu i Nestalima izvoli, a sa Dodolom mozes da caskas i na trenutnim desavanjima... I na pp naravno Kliknite za proširenje... Generala i Nestale nisam gledao, zanimaju me kao indijski mjuzikl: Sto se tice PP-a, neugodno mi se prvi javiti Dodoli, ipak je ona gospodja. Nego batice, daj pogledaj ovo, pa reci valja li:
Sotir zvani djubre: Pa spamujes druze... Ako imas nesto da kazes o Generalu i Nestalima izvoli, a sa Dodolom mozes da caskas i na trenutnim desavanjima... I na pp naravno Kliknite za proširenje... Generala i Nestale nisam gledao, zanimaju me kao indijski mjuzikl: Sto se tice PP-a, neugodno mi se prvi javiti Dodoli, ipak je ona gospodja. Nego batice, daj pogledaj ovo, pa reci valja li:
G Gospođetina Zainteresovan član Banovan Poruka 483 05.02.2020. u 23:11 - Nova domaća serija na HRT-u : "General je bio negledljiv, ovo je nešto najbolje" #28 Aman bre šta vam je, koja Dodola, ja sam drugi neko skroz
Jugoslav Čvarak Buduća legenda Poruka 32.863 05.02.2020. u 23:15 - Nova domaća serija na HRT-u : "General je bio negledljiv, ovo je nešto najbolje" #29 Gospođetina: Aman bre šta vam je, koja Dodola, ja sam drugi neko skroz Kliknite za proširenje... Batice, sta se guras?
Gospođetina: Aman bre šta vam je, koja Dodola, ja sam drugi neko skroz Kliknite za proširenje... Batice, sta se guras?