Nova češka vlada neće obaveznu vakcinaciju, uprkos skoro 26.000 novozaraženih

aeternum

✿ forever and ever ✿
Poruka
26.164
https://rs.n1info.com/svet/nova-ces...akcinaciju-uprkos-skoro-26-000-novozarazenih/

https://newsflash.rs/ceska-izabrala...d-necemo-prisiljavati-narod-na-vakcinaciju-2/

Nakon pada pro-vakserske vlade nova vlast je u potpunosti promenila politiku i odustala od politike diskriminacije.

Nova Vlada Češke ne želi da uvodi obaveznu vakcinaciju protiv covid-a, saopštio je novi premijer Petr Fijala.

„Ovaj talas kovid-19 više ne možemo da zaustavimo. Svi moraju da se usredsrede na to da bolnice izdrže priliv covid pacijenata. Važno je da se pripremimo za nove talase bolje, tako da više nikada ne dopustimo da dospeju da ovako pretećih brojeva“, rekap je Petr Fijala.

Nova vlada će takođe ukinuti autoritarnu meru kojom u ugostiteljske objekte mogu da uđu samo vakcinisani i oni koji su preležali Kovid.

Poslednja izmena od moderatora:
ma kod nas nema sanse da tako bude. danas pricala sa nekim slepcima koji dajboze da imaju srednju skolu zavrsenu i vakcinisani su i u fazonu su - pa sta. ja ih pitala kako objasnjavaju to sto su u dnaskoj vecinski vakcinisani preko 80 posto i skace broj zarazenih. oni preko toga prolaze, ne cuju ko tovarne mazge su. samo pravo gledaju.

ma kod nas nema sanse da tako bude. danas pricala sa nekim slepcima koji dajboze da imaju srednju skolu zavrsenu i vakcinisani su i u fazonu su - pa sta. ja ih pitala kako objasnjavaju to sto su u dnaskoj vecinski vakcinisani preko 80 posto i skace broj zarazenih. oni preko toga prolaze, ne cuju ko tovarne mazge su. samo pravo gledaju.
Ima sanse, idu izbori

pa dajte ljudi recept, ne pitamo sta kosta, da padne jos koja... mislim, znate koji smo to ''mi'', da kazemo opozicija - nema ko drugi da srusi sns, upropastice vas pa cete nas antivaksere praviti od blata posle, i ceskacete se sto rece

Black_star

heeebiga, ne valja vam vakcina, niti bolest niti zdravlje, ne valja vam opozicija, `prolece na moje rame slece svima osim meni...`
napravite stranku leproznih, pa ujedinjeni srusite vlast... to mozete kako god hocete, hejterski kako vam SNS to sugerise, ili
s ljubavlju, npr. zamolite zoranu ili kisicku za ples na Novu godinu, bitno je samo da stupe u kontakt sa vama ne bili se zarazili
i pocrkali ubrzano - to ce im biti definitivna propast.. ;) :cool: a vi imate ostatak zivota da se izlecite. SLS-srpska leprozna stranka. :mrgreen: 😆

heeebiga, ne valja vam vakcina, niti bolest niti zdravlje, ne valja vam opozicija, `prolece na moje rame slece svima osim meni...`
napravite stranku leproznih, pa ujedinjeni srusite vlast... to mozete kako god hocete, hejterski kako vam SNS to sugerise, ili
s ljubavlju, npr. zamolite zoranu ili kisicku za ples na Novu godinu, bitno je samo da stupe u kontakt sa vama ne bili se zarazili
i pocrkali ubrzano - to ce im biti definitivna propast.. ;) :cool: a vi imate ostatak zivota da se izlecite. SLS-srpska leprozna stranka. :mrgreen: 😆
Hebiga, ko se plasi ima shveCki sto vakcina, pa nek izvoli.

Ko se ne plasi nece se oltovati.

I gotovo.

Bravo za njih.

Verovatno ce globalisti oliceni u "senci" iza SZO i mnogih podmicenih Vlada pokusati da ucine sve da se svuda ljudi razocaraju u svoje Vlade, te da oni vremenom preuzmu svetsku politiku i "uniformnost", ali ce samo razborite Vlade opstati, one koje ne prisiljavaju ljude ni na sta a kamoli na obaveznu vakcinaciju odnosno ni na sta u sferi individualnog zdravlja diretktno.

Ili sto bi rekao otac Rafailo za kovid propusnice - pa i bolje je sto ih daju za sve sama nevazna mesta (bazene, kafice...), da se vidi i da bi ljudi porazmislili o svojoj pravoj sustini, duhu i veri, u ova zla vremena.

Devet od njih je otišlo bez zahvale; samo je jedan gubavac, Samarijanac, zahvalio Isusu.
Leprozni ko leprozni... :cool:
U Novom zavjetu Isus je dva puta ozdravio gubavce
Ziveli su u zalosnim komunama, jer ih je drustvo odvojilo od sebe... Tu su ostavljeni na milost i nemilost i prepusteni sebi.
Pomireni sa sudbinom, dok im Isus nije dosao...
Nigde ne pise da su imali obesnu aspiraciju da se zalazu za svoju bolest i sire je na drugoga bez ikakvog obzira. ;) Think about that.. :cool:

Nigde ne pise da su imali obesnu aspiraciju da se zalazu za svoju bolest i sire je na drugoga bez ikakvog obzira. ;) Think about that.. :cool:
pa, zato sam i ostavio link, to cete i nama da napravite, nema veze sto je ne sirimo samo mi, nego i vi, dokazano, jer vakcinama samo navodno sprecavete teze ishode i smrt, a ne i prenosenje

Kolonije gubavaca[uredi | uredi kôd]​

Grčki otok Spinalonga je bio kolonija gubavaca od 1903. do 1957.
Kolonije gubavaca ili leprozoriji su osnivani kako bi oboljeli mogli živjeti te bi se o njima brinulo. Kad je lijek za lepru pronađen 1982., kolonije su zatvarane. Najpoznatije su kolonije bile:

Neki ocemo da sprecimo dalje sirenje, a neki da ga i dalje nesavesno sirite. ;) :cool:
ja u vase dobre namere ne sumnjam, nego sta bi sa naukom o sirenju?
p.s. i prestani da glumis sudiju, mene na te vase gole otoke, progone, kampove kao u australiji... misilm, morate prvo da me u'vatite, pa onda da me prevaspitate, po podobiju vase savesti

Leprozni ko leprozni... :cool:

Ziveli su u zalosnim komunama, jer ih je drustvo odvojilo od sebe... Tu su ostavljeni na milost i nemilost i prepusteni sebi.
Pomireni sa sudbinom, dok im Isus nije dosao...
Think ti about sto vakcinisani sire bolest sa licencom bez ikakvog obzira iako znaju da je sire isto kao i nevakcinisani
Kad vec tako komotno prizivas segregaciju, pripazi da tebe ne lupi po glavi.

Think ti about sto vakcinisani sire bolest sa licencom bez ikakvog obzira iako znaju da je sire isto kao i nevakcinisani
Kad vec tako komotno prizivas segregaciju, pripazi da tebe ne lupi po glavi.
buudalo, dosad bi spojio dva i dva. ;)
SVI je sire - i vakcinisani i nevakcinisani. :)
Razlika je u tome sto vakcinisani prolaze sa manjim posledicama.
Nevakcinisani posecuju svetog Petra po pravilu pre roka.
U tom je razlika...moja buudalo....

buudalo, dosad bi spojio dva i dva. ;)
SVI je sire - i vakcinisani i nevakcinisani. :)
Razlika je u tome sto vakcinisani prolaze sa manjim posledicama.
Nevakcinisani posecuju svetog Petra po pravilu pre roka.
U tom je razlika...moja buudalo....
Ok, neka bude da je tako
Cemu onda ausvajsi?

Poslednja izmena:
a u vase dobre namere ne sumnjam, nego sta bi sa naukom o sirenju?
Sto napisah za buudalu, vazi i ovde. S tim sto, da dodam...
p.s. i prestani da glumis sudiju, mene na te vase gole otoke, progone, kampove kao u australiji... misilm, morate prvo da me u'vatite, pa onda da me prevaspitate, po podobiju vase savesti
...ne glumim sudiju, konstatujem fakticko stanje. Ne pravim nikakve segregacije, vec upravo predocavam da dolazi do neke vrste `suve separacije`,
pri cemu se strane spontano i bespotrebno same izdvajaju jedna od druge... Nauka je prijatelj, a ko hoce da lupa o indijanske bubnjeve da otera zlo...
nemam ni tu nista protiv...
Cemu onda ausvajsi?
...da upravo to zlo sto brze prodje.
najveca suma, da tako kazem, ovog kletog virusa nece zavrsiti tek tako, u Zemljinoj orbiti, usled Njenog centrifugalnog dejstva :mrgreen:
(mada ima dokaza da odredjeni postotak mikroorganizama zaista obitava i u najvisim delovima atmosfere!...ali to nije tema..)
Najveca suma ove zaraze zavrsice upravo na samoj planeti, ukopana u njeno tlo, izmedju njenih prenosioca - ljudi samih. ;)
To se zove `prokuzenje`... kad se taj pun krug obrne, kad se ceo veliki ciklus ove frke zavrsi, virus ce prosto popadati sa njegovih prenosilaca,
i nadamo se zavrsiti u dubinama zemljine kore... Do tada ce svakako praviti zurku unutar ljudskih organizama, dok ce njima samima to zadovoljstvo
u kaficima, bioskopima, stadionima nazalost jedno vreme morati biti uskraceno. Kao u boksu, virus na ovaj nacin jedino mozemo dobiti - na poene...
Stegnemo, pa olabavimo, i tako naizmenicno - dok se i on sam ne smori i odluci da je vec ostavio dovoljno svog naopakog dnk-a utisnutog u budale i genije ovoga sveta. ;) :cool:

Back