Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 184.085
Tim ljudima je, do juče, nudjeno da ne rade, a da primaju platu.
Znaš i ko im je nudio i ko im je plaćao i ko ih je ložio da je to potpuno u redu.
Ja tebe mogu da razumem, sad je pojačana kontrola, nije prijatno, staju poslovi, ali ovo što nudiš kao opravdanje je smešno.
kom je nudjeno da ne rade a da primaju platu ?

o cemu ti to ?
procitaj ti i svi vi ostali ovu vest pre nego lupite. U Raski je nezaposleno mozda 55% radno sposobnih dok je u Novom Pazaru taj procenat oko 50% . U Kraljevu je takodje mislim oko 45-50%
http://www.vesti.rs/exit/N-Pazar-Siromastvo-i-nezaposlenost.html
Nezaposlenost sa dve strane
Međutim, pitanje nezaposlenosti je usko povezano sa pitanje siromaštva u Novom Pazaru. Naime, gotovo svaki drugi radno sposoban čovek u Novom Pazaru je nezaposlen.
Preko 20.000 građana Novog Pazara čeka na posao.
-----------
Znas li ti kolika je to stopa siromastva i nezaposlenosti ako svaki drugi radno sposoban covek nema posao?
I koju alternativu ti ljudi imaju sobzirom da nemaju , vecina njih, nikakve mogucnosti da dodju do normalnog zaposlenja?
JEDINO SVERC
E a onda dodju demokrate da ih hapse zbog toga , zato sto nece da crknu od gladi i bede, nego rade u skladu sa svojim mogucnostima sto mogu da prezive i ishrane porodice.....
Ja sam rekao podrzao bih tu akciju da je izlecen uzrok . Da je nezaposlenost u raski 10% ja bih to podrzao. A sobzirom da je nezaposlenost ovde preko 50% , ja podrzavam te ljude i njihov sitan sverc jer manje je zlo sverc nego da ljudi umiru od gladi po ulicama , prose i ubijaju jedni druge zbog nemastine....