"Nova 2018 godina docarana romantikom"

588319k6ej9sc6dv-1-1.gif
588319k6ej9sc6dv-1-1.gif
588319k6ej9sc6dv-1-1.gif
588319k6ej9sc6dv-1-1.gif
588319k6ej9sc6dv-1-1.gif
588319k6ej9sc6dv-1-1.gif
588319k6ej9sc6dv-1-1.gif

SRECNA NOVA 2008 GODINA

I opet Nova Godina je pred nama.Ocekujem Vase novogodisnje raspolozenje, znaci druzenje bez i jedne uvrede, bez prepucavanja. Vec samo Novogodisnje pesmice a
najvise slika (ne velikih dimenzija), mnogo ukrasa,lampiona, balona, zelja u smislu
kracih poruka za cestitanja..Upotrebimo mastu,romantiku, setimo se kako je nekad bilo.
na nekoliko dana pred sam dolazak Nove 2008g, nek tema bude i mesto gde cemo jedni drugima pozeleti iskrene cestitke za novu godinu, za kraj "nasa zurka u noci 2008g".Nova
godina , nas Bozic, za sve generacije do nase Srpske nove godine ili kako hocete do sledece nove godine......
nek ova tema zazivi...nek krene novogodisnje raspolozenje.....

"I ove godine nove
ja s Vama biti necu
al znajte da sam prva
koja Vam zelim srecu"...

"Srecna Nova 2008 Godina"
2912navidad3.gif
29.12.2005. mi je umro prijatelj. 31.12. je bila sahrana. Prva nova godina sa groblja, bez njega, 2005. Sa njegovom majkom. Ovo je treća NG, treći doček, bez njega. Sada naravno, slavim, i dočekujem. I uživam. On sa mnom biti neće. Slava mu.
Svaka nova godina života je dobrodošla.
Svaku novu godinu treba ceniti.
Svaku treba oplemeniti. Ljudima i događajima koji nam znače. Doček mi je uvek obeležen mislima na njega. I kad se utopim u očima mog dragog. I kad gledam ove šarene stranice. I kad me moja deca zagrle.
Srećna Ti Nova, dusala000! Veruj mi, spomenari treba da ostanu tamo gde im je mesto, u sećanju, a ne da ih kačiš stalno po nekom forumu.
love37-1.gif

29.12.2005. mi je umro prijatelj. 31.12. je bila sahrana. Prva nova godina sa groblja, bez njega, 2005. Sa njegovom majkom. Ovo je treća NG, treći doček, bez njega. Sada naravno, slavim, i dočekujem. I uživam. On sa mnom biti neće. Slava mu.
Svaka nova godina života je dobrodošla.
Svaku novu godinu treba ceniti.
Svaku treba oplemeniti. Ljudima i događajima koji nam znače. Doček mi je uvek obeležen mislima na njega. I kad se utopim u očima mog dragog. I kad gledam ove šarene stranice. I kad me moja deca zagrle.
Srećna Ti Nova, dusala000! Veruj mi, spomenari treba da ostanu tamo gde im je mesto, u sećanju, a ne da ih kačiš stalno po nekom forumu.
love37-1.gif

Niste jedinini koji zalite ima nas mnogo VISE....
Tema je za secanje i veselje, a nase SRCE sve mora da izdrzi.
Jako mi je ZAO Vaseg slucaja, ali i sami znate zivot ide DALJE, ZIVETI SE MORA.
Vama licno mnogo ZDRAVLJA SRECE LJUBAVI PARA VESELJA
U NOVOJ 2008 GODINI...
:razz:
newyearani.gif

Back