Ma nastala je moda foruma, to je neverovatno!
Svako ko ikako moze i ima sat vremena, instalira forum a onda pise gde god stigne navatavajuci clanove. U cemu je svrha? Jedan od milion slicnih? Sto rece Zmaj, ni ja ne vidim smisla da postoje forumi od 50-60 clanova (od toga polovina rodjaci i prijatelji i dvojica kao "kolateralna steta", to je sve. Nakon mesec dva panicnog vabljenja clanova, sve se gasi i odmah zatim neko drugi "zapati" nov forum, pa ista prica ispocetka....
Razmisljao sam o tome, sta to ljude toliko privlaci da postavljaju forume u sve vece broju. Ono sto mi pade na pamet je, da se osecaju lepo kad "nesto imaju pod kontrolom" - svoje malo carstvo forum! Mogu da odlucuju sta ce biti na forumu, da banuju ako zele, da se dive lepoti foruma i svakom novo clanu nedeljno, mogu da ga menjaju, mogu da ga ukinu ako hoce - sila bre!
99% novootvorenih foruma je po sadrzaju potpuna svastara - od nevezanog caskanja, do eigara, programiranja, mode, seksa, automobilizma i malih oglasa.... Cemu sve to? Pogotovo u tolkom broju..
Posecujem Krstaricu i dovoljnio vremena potrosim, samo mi jos treba jedan dodatni forum, Ali svako odlucuje o sebi, tako da...