buranijaTheOne
Zainteresovan član
- Poruka
- 366
Ma jok... :?
Ljudi shto bre gadite zhensko najbolje oruzhije...
Ljudi shto bre gadite zhensko najbolje oruzhije...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ko su clanovi komisije?NatasaNatasa:peach:e,super sto je to IN,nisam znala... :?
ja i onako ne volim da nosim bus :x !
ALI IPAK MORAS NA KOMISIJU ZBOG TOGA![]()
ma jok, samo naglašavam da se učestalo pojavljuje onako, ljuljavo i svestrano, ništa loše - ja recimo, ne volim :wink:buranijaTheOne:Ma jok... :?
Ljudi shto bre gadite zhensko najbolje oruzhije...![]()
majcheki:Čini mi se da su brushalteri izašli iz fazona, cice opušteno ulicama šetaju bez njih... ''čak i one vrlo opuštene''![]()
Meni je ovaj fazon odvratan...
Pa ja i Tommy...NARAVNO.... :wink:peach:a ko su clanovi komisije?![]()
Smirnoff_Ice:Meni je gori fazon kad se tipovi utegnu u roze majce!
I toga je pun grad!
majcheki:Smirnoff_Ice:Meni je gori fazon kad se tipovi utegnu u roze majce!
I toga je pun grad!
daaaa užaassss!!! I muški fazon sa kupaćim gaćicama (u stvari kratkim pantalonama) belim sa cvetićima, jel ste videli to?
nije da nisam ocrnila, ali ne prethodnim izjavama lolburanija:Au bre majcheki...i ti anarhista...ocrniste mushki pol nachisto.... :shock: :x :x
Jest' vala da ne volim ni ja rozljikave majce....ali kad chovek voli...nek izvoli...
![]()
majcheki:Smirnoff_Ice:Meni je gori fazon kad se tipovi utegnu u roze majce!
I toga je pun grad!
daaaa užaassss!!! I muški fazon sa kupaćim gaćicama (u stvari kratkim pantalonama) belim sa cvetićima, jel ste videli to?
E strashno od samog pochetka...[odkad si doshla]...ti se uvati za mene i moje umivanje....antihrista:dobro bre buranija kad ces vise lepo da se umijes!
Eto vidish....Citat:Ako neko nece da se umiva ne mora
hihihih nije valjda da sam opsesivna pa proganjam tebe i znak pitanja? lol citam te bre buranija srce cesto okrenes ono sto neko izjavi, nije bila kritika.jbt citan si!buranija:E strashno od samog pochetka...[odkad si doshla]...ti se uvati za mene i moje umivanje....antihrista:dobro bre buranija kad ces vise lepo da se umijes!
Eto vidish....Citat:Ako neko nece da se umiva ne mora![]()
Pa mozhda samo zbog nick-a?antihrista:jbt citan si!![]()
A to ono "Tip Dzimi Barka"..xaxaxaxaxaxaxa...fuj...majcheki:e da, znam šta je još ''u fazonu'' OGROMNI cvikeri za sunce kockastijeg oblika, retko kome dobro stoje a skoro svi ih nose :wink: