Nov fazon u Bg-u

majcheki:
Čini mi se da su brushalteri izašli iz fazona, cice opušteno ulicama šetaju bez njih... ''čak i one vrlo opuštene'' :lol:

Meni je ovaj fazon odvratan...

Daj više ne bulazni....
Ako iko zapaža takve detalje , onda sam i ja jedan medju njima....

Broj onih koje nose i onih koje ne nose brus se nije ništa promenio.....
I verovale vi žene ili ne ,,,,ne moraju grudi da budu čvrste da bi bile izazovne.
Ima mnogo različitih stvari koje muškarce privlače na ženskim grudima, a u izgledu to nije isključivo njihova čvrstoća.....

(u dodiru već druga stvar, ali otom potom.....)

I čak je ove godine malo manji broj onih bez brusa nego nekih godina.....ali ima vremena.....

E za uveće i po klubovima to neznam .....

E, stvarno, kada vidim devojku bez brusa, najpre se malo stresem, a onda joj čestitam na hrabrosti...
I neka ga ne nosi, ako sme. Koji će to leti? Zimi možda i ima svrhu, zbog hladnoće, ovo ostalo je uspaljena estetika kojanosi više štete nego koristi. Ni na trčanje se ne nosi brus već neki uski šitovi, ne znam...
Meni se daleko više gsadi perfektni utegnuti izglde koji furaju sve devojke i devojčice po gradu. Baš danas mi se zgadilo. SVE SU ISTE. Od 12 do 30 godina... :roll:

Ne da je postalo popularno nego uzas :!:
Sticajem okolnosti vodim jedan lokal u centru i po ceo dan sedim ispred i svega sam se nagledao :shock: Sto bi rekao jedan moj drugar "Ove godine bolje rodila sisa nego tresnja" :lol:

majcheki:
Smirnoff_Ice:
Meni je gori fazon kad se tipovi utegnu u roze majce!
I toga je pun grad!

daaaa užaassss!!! I muški fazon sa kupaćim gaćicama (u stvari kratkim pantalonama) belim sa cvetićima, jel ste videli to?

Na moj uzas, videla.....strasno !!!!
Jos jedna stvar mi je bas ruzna - kad zenski svet obuce bele (ili svetle) pantalone, a crne tange...

ova moda je zesce cigansko-ravska! sljokice, krpice, izguzvane suknje, majice u trakama, sandale sa stikletinama i nekim budzama...missim uzasi promiskuiteta! nece mene u taj tabor nema sanse!

Ma - stvarno strašno... ali iz godine u godinu se ponavlja ista stvar, svaka sezona nosi poneki užas koji se masovno kopira, koristi, kupuje...

I oni kratki sakoi sa jednim dugmetom?

Roze boja svega.

Zelena boja svega...

Ima sigurno još ali ne mogu da se setim :cry:

buranija:
Au bre majcheki...i ti anarhista...ocrniste mushki pol nachisto.... :shock: :x :x
Jest' vala da ne volim ni ja rozljikave majce....ali kad chovek voli :roll: ...nek izvoli... :D
nije da nisam ocrnila, ali ne prethodnim izjavama lol
pricala sam bre o zenskoj "modi" kontejnerskoj!
dobro bre buranija kad ces vise lepo da se umijes! nego ovako svako malo pogresno procitas hihihhihi

majcheki:
Smirnoff_Ice:
Meni je gori fazon kad se tipovi utegnu u roze majce!
I toga je pun grad!

daaaa užaassss!!! I muški fazon sa kupaćim gaćicama (u stvari kratkim pantalonama) belim sa cvetićima, jel ste videli to?

nazalost jesam...i to na preterano nabildovane noge i ultra moderne japanke...i preusku majicu,crvenu pa pozlacenu :roll:
svasta ima da se vidi po centru. :?

buranija:
antihrista:
dobro bre buranija kad ces vise lepo da se umijes!
E strashno od samog pochetka...[odkad si doshla]...ti se uvati za mene i moje umivanje....
Citat:
Ako neko nece da se umiva ne mora
Eto vidish.... :D
hihihih nije valjda da sam opsesivna pa proganjam tebe i znak pitanja? lol citam te bre buranija srce cesto okrenes ono sto neko izjavi, nije bila kritika.jbt citan si! :P

Back