Nostalgicna sjecanja: Vise od trecine zena priznalo da im je sex sa ex bio bolji

Ankora

Buduća legenda
Poruka
38.332
"Žene se ne udaju za muškarce s kojima imaju izvrstan seks, već za one koji imaju neke senzibilnije atribute poput odanosti i potencijala za dobro očinstvo. Dobivam puno emailova u kojima mi žene priznaju kako vole svoje muževe, ali često fantaziraju o seksu sa svojim bivšima. Ne pokazuju žaljenje zbog svojeg izbora, ali nedostaje im seks koje su imale s prijašnjim partnerima", izjavila je Tracy.

Također, oba su se spola složila da seks postaje sve bolji s godinama, a samo sedam posto njih svoje je prve ljubavi okarakteriziralo kao najbolje ljubavnike. Složili su se i u tvrdnji da se usputni seks za jednu noć ne može mjeriti s vođenjem ljubavi .

Rezultati su pokazali da žene postaju seksualno agresivnije i daleko spremnije priznati nezadovoljstvo svojim trenutačnim seksualnim životom.

Sa boldanim se slazem.
Udate, da li je gore tvrdnja tocna? Ocekujem iskrene odgovre.:D:D LOL

Znas, nekako sve cesce posmatram na zivot kao na kombinaciju pukih okolnosti. Kao jednu silu sa dva pola u sebi. Oba pola su prisutna ali je pitanje sta ce prevagnuti od tog velikog zivotnog privlacenja ka neizvesnom i sputanom. Koliko god se svi borili da probijemo tu opnu sa srecnim ishodom, kao da sto se vise borimo, vise nas drzi i gusi ta ljuska koja nas okruzuje. I na kraju, kada se prepustis, utones u nju, sam izlaz od sebe se pokaze. Ono sto mozda neki od nas mogu biti zahvalni, mozda !, je to sto smo se na vreme prepustili.....

Vise od trecine zena priznalo da im je sex sa ex bio bolji.
Žene se ne udaju za muškarce s kojima imaju izvrstan seks, već za one koji imaju neke senzibilnije atribute poput odanosti i potencijala za dobro očinstvo. L

Zene se udaju za muskarce koji im mogu pruziti lagodan zivot, a sex imaju krisom sa onima koji im mogu pruziti dobro zadovoljstvo. Bio to bivsi ili bilo ko.
No ako ih nesto sprecava u tome, savest, vera, licno opredeljenje, ... onda ce naravno da nadju kakvu-takvu utehu u raznoj mastariji.

Zene se udaju za muskarce koji im mogu pruziti lagodan zivot, a sex imaju krisom sa onima koji im mogu pruziti dobro zadovoljstvo. Bio to bivsi ili bilo ko.
No ako ih nesto sprecava u tome, savest, vera, licno opredeljenje, ... onda ce naravno da nadju kakvu-takvu utehu u raznoj mastariji.

Не спречава их ништа веруј ми..

Са болдованим се слажем..

E, nema šanse da bih se udala a da seks ne valja.
Nije najvažniji u vezi, al' nije ni da nije, baš naprotiv.

То причаш сад, док си још млада.. Па онда се поједу године, па онда дође фрка, па налети неки који не је*е добро, па можда и не изгледа баш најбоље, па онда и он прође, а са стране се салеће регуларно..

То причаш сад, док си још млада.. Па онда се поједу године, па онда дође фрка, па налети неки који не је*е добро, па можда и не изгледа баш најбоље, па онда и он прође, а са стране се салеће регуларно..
Alo, mislila sam da smo ti i ja na istoj strani. :rtfm: :lol:

Ja uvek držim do svojih principa, obećala sam da se neću poljubiti pre četrnaeste godine, a leta kada sam imala trinaest me na žurci u rukama drži najslađi košarkaš u sportskom kampu, plešemo uz "Nekako s proljeća" i kreće da me poljubi, a ja mu se istrgnem iz zagrljaja kao oparena i pobegnem u sobu. :lol:

Plakala sam celu noć. Šou. :lol:

Alo, mislila sam da smo ti i ja na istoj strani. :rtfm: :lol:

Ja uvek držim do svojih principa, obećala sam da se neću poljubiti pre četrnaeste godine, a leta kada sam imala trinaest me na žurci u rukama drži najslađi košarkaš u sportskom kampu, plešemo uz "Nekako s proljeća" i kreće da me poljubi, a ja mu se istrgnem iz zagrljaja kao oparena i pobegnem u sobu. :lol:

Plakala sam celu noć. Šou. :lol:

хахаха немам ја страну :lol:

Ма лако је са тринаест и са 22-3 колико већ да се држиш принципа што се тиче тога, а шта касније?

Знам таквих примера колико хоћеш... Ево једна из краја је отишла код лика, и рекла му отприлике овако нешто: "могао би ти мене да ожениш, мене не занима шта ти радиш напољу, у кући немој ништа, и ако ме вараш у реду је само да не сазнам" нешто у том гасу, и лик нормално каже "ај вози" хаххаа.. Хит хит..

хахаха немам ја страну :lol:

Ма лако је са тринаест и са 22-3 колико већ да се држиш принципа што се тиче тога, а шта касније?

Знам таквих примера колико хоћеш... Ево једна из краја је отишла код лика, и рекла му отприлике овако нешто: "могао би ти мене да ожениш, мене не занима шта ти радиш напољу, у кући немој ништа, и ако ме вараш у реду је само да не сазнам" нешто у том гасу, и лик нормално каже "ај вози" хаххаа.. Хит хит..

Ama, ne laži, dušo prodana, Znam te ko zlu paru. :lol:

Svako pravilo ima izuzetak.

Radije ću biti single nego da budem sa nekim ko ne može da učini da jednom zapaljena vatra u meni nastavi da tinja i tinja i tinja...

Ti daješ loš primer, a ja imam dobar.

Iako znam za toliko smešne bračne odnose da su tužni koliko su jadni, ima i parova koje je, pored vernosti i poštovanja, održala i strast.

A ja verujem i u ljubav i u hemiju.

Ama, ne laži, dušo prodana, Znam te ko zlu paru. :lol:

Svako pravilo ima izuzetak.

Radije ću biti single nego da budem sa nekim ko ne može da učini da jednom zapaljena vatra u meni nastavi da tinja i tinja i tinja...

Ti daješ loš primer, a ja imam dobar.

Iako znam za toliko smešne bračne odnose da su tužni koliko su jadni, ima i parova koje je, pored vernosti i poštovanja, održala i strast.

A ja verujem i u ljubav i u hemiju.

А и не лажем никад хахаха : ))

Како бре лош пример, пример је урнебесан, мени је то баш, смејао сам се пар дана, и сад ми смешно хаха :)

Не знам шта да ти кажем, ја у то не верујем..

А и не лажем никад хахаха : ))

Како бре лош пример, пример је урнебесан, мени је то баш, смејао сам се пар дана, и сад ми смешно хаха :)

Не знам шта да ти кажем, ја у то не верујем..

Aaaaaaa, kako me nerviraš! :lol:

Ti si Mr. Denial za mene od sada. :lol:

Ma, vjeruj u šta o'š. :)

Svako sam za sebe zna kako je najbolje za njega.

Meni je iskreno malo ovaj clanak sumnjiv, jerbo uvik si zeljan necega sta nemas..il si imo, al da to ide u te srazmjere da se udajes za nekog ko ti samo nudi sigurnost? To je kod tezih slucajeva di je nauceno da se gleda na brak .. na takav nacin.

Svako normalan uzima cijeli paket ako ide svisno na taj put , iskreno i sa zeljom, el?
S nekim je kompatibilnost u sexu drugacija, al tako i odnosi. Sve se kompenzira to u pravoj osobi.

Ovako nesto ima samo u Americi, otkuda i jest istrazivanje.:)

Back