Nosite li grudnjak, ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nosim pošto imam male grudi, skoro da sam ravna ko daska sad, meni pomaže da zaokružim estetski dojam. Kad dođem kući skinem ga, a do prodavnice ne nosim. Biranje brusa je u mom slučaju veoma važan strateški poduhvat da ti odeća stoji kao salivena.
Osim toga, na posao bih ga nosila i da imam sise, upravo jer je vulgarno bez.
Na moru verovatno ne bih.
Stvarno zavisi od prilike.
Ali sam ja svojim prčoljcima jako zadovoljna, sada baš uživam u svom telu i mnogo ga volim 💖

Salu na stranu
Nosim brus jer moram
Ali to kad sam van kuce
Po kuci nikad, do prodavnice isto ne nosim kad idem zimi i jesen...
Leto je zajebano tanke majice, zato sam sa zabom mislila da ih navucemo ipak, bilo u sred jula 40C
Inace sam veliki hejter bruseva ali jbg mora ....ruzno je bez

I meni je na poslu neprijatno bez njega, ajde tamo gde nema nikog, osim obezbeđenje, i mogu bez brusa, ali leti....

E jedva čekam da ga skinem. Kad udjem u stan prvo to pa sve ostalo. Često izbegavam da ga nosim.
P. S. Simpatična situacija, nešto sam spremala u kuhinj i zafalilo šećera itd. i sjurim u prodavnicu na ćošku. Kad sam se vraćala u liftu vidim komšija nešto zagledo "hipnotisano"?!?! On izadje sprat ranije, ja se pogledah u ogledalo reko štali je na meni tako... kad ono oslikavaju se bradavice kroz duksericu. E izvini komšija taka je stvar... :zcepanje:

Ako išta fascinira muškarce, to su ubjedljivo ženske grudi. I sama pomisao na njih, je tako očaravajuće a kamoli.. :D Nerijetko, susretnemo žene koje su bez brushaltera, gdje se jasno naziru bradavice. Da li (ne)nošenje brushaltera ima uticaja na same grudi u zdravstvenom smislu, a i na sam izgled grudi?

Pogledajte prilog 1016395

Za mnoge žene ne postoji bolji osjećaj, da nakon dugog dana dođu kuću i skinu grudnjak.

"Nošenje grudnjaka neće spriječiti da se vremenom opuste. Na to veći uticaj ima genetika, dojenje.. ipak, većina žena nosi brushalter iz uvjerenja da će im grudi ostati što duže čvrste i oblikovane.
To je mišljenje nekih vodećih stručnjaka sa medicinskih fakulteta.
U nekoj studiji, rezultati su pokazali da žene koje nisu nosile grudnjak, grudi su se u prosjeku povećale za 7mm svake godine. "Njihove grudi su bile još čvršće nego kod onih koje su nosile grudnjak"?

Ipak, da li će žena nositi grudnjak je njeno opredjeljenje i potreba.
Nije svakako tajna da danas gruudnjaci imaju i dodatne namjene u cilju vizuelnog povećanja grudi. :D
Mnogo žena je jednostavno primorano da nosi grudnjak, zbog same veličine grudi i fizičkog opterećenja koje imaju zbog njih.

U nekim zemljama, žene "slobodno" hodaju bez grudnjaka, i za razliku od nas, nisu izložene nikakvim telećim pogledima.
Sa grudnjakom ili ne, žene su posebne i ženstvene u našim očima i mislima.. ipak, nadju se neki kojima "smeta" kada ugledaju ženu bez brushaltera?
Šta je vaše mišljenje i da li pored svega, (ne)nosite grudnjak?
Da li zbog potrebe, navike, tradicije, patrijahalnog odgoja, samog izgleda..?
glupave li teme
ekvivalent hipotetickoj temi tipa - nosite li gatje na pdf muskarci
mislim, sto da ne nosite
gatje su koristan izum
al opet...sto da mislim o tome nose li drugi ljudi gatje i kakve...to je njihov problem...
i tako ta tema nikad nije otvorena
te pitanje muskih gaca nikada nece biti detaljnije razmotreno...na veliku zalost proizvodjaca gatja koji su mozda medju nama
avaj

glupave li teme
ekvivalent hipotetickoj temi tipa - nosite li gatje na pdf muskarci

mislim, sto da ne nosite
gatje su koristan izum
al opet...sto da mislim o tome nose li drugi ljudi gatje i kakve...to je njihov problem...
i tako ta tema nikad nije otvorena
te pitanje muskih gaca nikada nece biti detaljnije razmotreno...na veliku zalost proizvodjaca gatja koji su mozda medju nama
avaj
Glupavija ne može biti.. čuj to, nosite li grudnjak :mrgreen:
Ali, vidi.. i ne moraš da pitaš, to se da i te kako vidjeti, primjetiti :D

Ali gaće.. :think: ipak, morat ćeš da pitaš, jer to danas ne možeš vidjeti.. ako se ništa ne nazire, onda su tange a, možda ih i nema.. pa ti sad nagadjaj šta je.
Kod muškaraca je to nemoguće..
Ili, možda da priupitaš, izvinte molim vas, nosite li gaće :hahaha:

Glupavija ne može biti.. čuj to, nosite li grudnjak :mrgreen:
Ali, vidi.. i ne moraš da pitaš, to se da i te kako vidjeti, primjetiti :D

Ali gaće.. :think: ipak, morat ćeš da pitaš, jer to danas ne možeš vidjeti.. ako se ništa ne nazire, onda su tange a, možda ih i nema.. pa ti sad nagadjaj šta je.
Kod muškaraca je to nemoguće..
Ili, možda da priupitaš, izvinte molim vas, nosite li gaće :hahaha:

vidi, neno, cak je i tebi jasno odakle izviru ove tvoje teme
idi malo izadji medju ljude zene pa ih anketiraj uzivo
jer ovo ti na duze staze i nije neka terapija
samo ce ti se pogorsati

Ako išta fascinira muškarce, to su ubjedljivo ženske grudi. I sama pomisao na njih, je tako očaravajuće a kamoli.. :D Nerijetko, susretnemo žene koje su bez brushaltera, gdje se jasno naziru bradavice. Da li (ne)nošenje brushaltera ima uticaja na same grudi u zdravstvenom smislu, a i na sam izgled grudi?

Pogledajte prilog 1016395

Za mnoge žene ne postoji bolji osjećaj, da nakon dugog dana dođu kuću i skinu grudnjak.

"Nošenje grudnjaka neće spriječiti da se vremenom opuste. Na to veći uticaj ima genetika, dojenje.. ipak, većina žena nosi brushalter iz uvjerenja da će im grudi ostati što duže čvrste i oblikovane.
To je mišljenje nekih vodećih stručnjaka sa medicinskih fakulteta.
U nekoj studiji, rezultati su pokazali da žene koje nisu nosile grudnjak, grudi su se u prosjeku povećale za 7mm svake godine. "Njihove grudi su bile još čvršće nego kod onih koje su nosile grudnjak"?

Ipak, da li će žena nositi grudnjak je njeno opredjeljenje i potreba.
Nije svakako tajna da danas gruudnjaci imaju i dodatne namjene u cilju vizuelnog povećanja grudi. :D
Mnogo žena je jednostavno primorano da nosi grudnjak, zbog same veličine grudi i fizičkog opterećenja koje imaju zbog njih.

U nekim zemljama, žene "slobodno" hodaju bez grudnjaka, i za razliku od nas, nisu izložene nikakvim telećim pogledima.
Sa grudnjakom ili ne, žene su posebne i ženstvene u našim očima i mislima.. ipak, nadju se neki kojima "smeta" kada ugledaju ženu bez brushaltera?
Šta je vaše mišljenje i da li pored svega, (ne)nosite grudnjak?
Da li zbog potrebe, navike, tradicije, patrijahalnog odgoja, samog izgleda..?
Ne nosim ,obicno kozne gace i bic bez toga nigde.

Back