Nosite li grudnjak, ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.422
Ako išta fascinira muškarce, to su ubjedljivo ženske grudi. I sama pomisao na njih, je tako očaravajuće a kamoli.. :D Nerijetko, susretnemo žene koje su bez brushaltera, gdje se jasno naziru bradavice. Da li (ne)nošenje brushaltera ima uticaja na same grudi u zdravstvenom smislu, a i na sam izgled grudi?

1538714988_c26a6fbc.jpg

Za mnoge žene ne postoji bolji osjećaj, da nakon dugog dana dođu kuću i skinu grudnjak.

"Nošenje grudnjaka neće spriječiti da se vremenom opuste. Na to veći uticaj ima genetika, dojenje.. ipak, većina žena nosi brushalter iz uvjerenja da će im grudi ostati što duže čvrste i oblikovane.
To je mišljenje nekih vodećih stručnjaka sa medicinskih fakulteta.
U nekoj studiji, rezultati su pokazali da žene koje nisu nosile grudnjak, grudi su se u prosjeku povećale za 7mm svake godine. "Njihove grudi su bile još čvršće nego kod onih koje su nosile grudnjak"?

Ipak, da li će žena nositi grudnjak je njeno opredjeljenje i potreba.
Nije svakako tajna da danas gruudnjaci imaju i dodatne namjene u cilju vizuelnog povećanja grudi. :D
Mnogo žena je jednostavno primorano da nosi grudnjak, zbog same veličine grudi i fizičkog opterećenja koje imaju zbog njih.

U nekim zemljama, žene "slobodno" hodaju bez grudnjaka, i za razliku od nas, nisu izložene nikakvim telećim pogledima.
Sa grudnjakom ili ne, žene su posebne i ženstvene u našim očima i mislima.. ipak, nadju se neki kojima "smeta" kada ugledaju ženu bez brushaltera?
Šta je vaše mišljenje i da li pored svega, (ne)nosite grudnjak?
Da li zbog potrebe, navike, tradicije, patrijahalnog odgoja, samog izgleda..?

Негде носим, негде не носим. И не сматрам то вулгарним нити изазивањем пажње, ако се нормално обучеш.
Мрзим брусеве! Ако га и имам, чим уђем у улаз, још на степеништу га скидам и извлачим кроз рукав.

Zene nemaju pojma,koliko grudnjak ima ulogu,u musko zenskim seksualnim fantazijama.Kada muskarac na ulici zapazi zenu bez grudnjaka,a dojke joj
se klate,pri brzom hodu,nebi nikada tako izasla na ulicu. Zena sa dobrim dojkama,sa pravilno izabranim brusom......verujte muskarcu dize sve sto moze
da se digne.Sta reci,kada muskarac koji se nalazi pored zene,koja naravno ima grudnjak i dozvoli mu da prstima dodiruje lagano njene dojke,uvlaceci prste
ispod brusa,pa to je predigra,samo za seksualne gurmane,za seksualne sladokusce..........

Ne nosim po kuci, van kuce da jer iako mi sise nisu velike, bradavice su uvek u stanju kao da bih se jebbala sa prvim random miloradom, tako da nosim brus da ne bih privlacila paznju izgledom svojih bradavica. Naravno da to jeste patrijarhalna logika u glavi, to su fck sise, sluze da doje neko mladunce, ali sta da se radi, meni ta vrsta paznje ne treba.

Моја мама како се оперисала уопште неће брус, ни ону протезу није хтела, ништа, хода тако. И потпуно је разумем.
Ионако је ова што је има толико пљосната да се ни не примети да другу нема :lol: :heart:
Важно да је нама удобно и добро у својој кожи.

Моја мама како се оперисала уопште неће брус, ни ону протезу није хтела, ништа, хода тако. И потпуно је разумем.
Ионако је ова што је има толико пљосната да се ни не примети да другу нема :lol: :heart:
Важно да је нама удобно и добро у својој кожи.
meni grudnjak stvara neopisivu nervozu cim li malo pocne nesto da me steze...popizdim
tad jos od stepenica ispred zgrade krecem sa skidanjem, a nekad ni toliko ne mogu da izdrzim pa ga skinem usput :sad2:

Back