NOSIM NAOCARE!!!!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme LITTLE ANGEL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ebote ..sve neki polu-coravi :lol: aj aj salim se, salim se ama i ja ti nosim sestro to sve,ono ispocetka ee..kao bezveze posle naviknes ..,ma znam da je kod nas na balkanu to kao neka sramota ..nesto ma seljacki skroz ebiga mene nije briga ..da ti kazem{napisem :lol: } iskreno najiskrenije ebemi se ko sta misli ako im se nesvidjam nek me negledaju :lol:
poz od D"

Ma nema šta da se sekiraš...

Ja sam u srednjoj školi mislio da mi se rugaju što nosim naočare,-2 D,(koje inače nosim od 7.osnovne)pa sam na drugoj godini faksa stavio sočiva.Prvih dva mjeseca mi se činilo da sam post'o najveća faca da mi se svi dive što nisam sa naočarima.Činilo mi se da ko god me vidi komentariše :vidi onog jest lijep bez cvika bla bla...Osjećo sam se kao preporođen.Mada se niko prema meni nije drugačije ponašao,ali meni se činilo da jeste.Imao sam ogromno samopouzdanje.Kasnije sam nosio sočiva još par mjeseci stalno,jer sam mislio da samo tako drugi me primjećuju.Onda mi je dosadilo da ih stavljam svaki dan pa sam nosio samo pri izlascima i sportu.Nakon godinu dana totalno sam prestao da ih nosim,ali ne zato što je prošao je rok trajanja,nego zato što sam ja "oćefio" i shvatio da mi više odgovaraju cvike(pošto sočiva treba održavati,bla,bla...).Shvatio sam da me niko ne gleda drugačije ako sam sa ili bez cvika!To je bilo dragocjeno iskustvo,shvatio sam da je sve bilo u mojoj glavi.

Danas,2 godine posle toga,ni ne sjetim se da nosim naočare osim ako mi slučajno spadne staklo ili u gužvi me neko zakači po njima.
Super se osjećam sa naočarima,
I ako bih sada ponekad stavljao sočiva,to bi bilo prvenstveno iz praktičnih a ne iz estetskih ili modnih razloga(sport,fizički rad i izlasci u masu i gužvu (npr.disko)gdje može neko da me zakači i ili razbije cvike).Mada ih nisam stavio skoro godinu i po,osim jednom na fudbalu.

Ovo iskustvo želim da podijelim sa svima koji nose naočare.Ako mi ne vjerujete na riječ,uvijek možete da odvojite neke novce i probate i sami ono što sam ja probao.

Zato uživaj u teen danima i ne brini ništa :-))

LITTLE ANGEL:
:( NOSIM NAOCARE OD TRINAESTE,I BOJIM SE DA ME ZBOG TOGA NIKO NECE NI POGLEDATI,IAKO IMAM 14.MOZETE LI MI POMOCI????? :?: :?: :shock:
Kad ih vec nosis, izaberi ramove koji ti odlicno stoje i uklapaju se u tvoj ego. (dobro za ovo drugo moze da prodje i vreme dok ne otkrijes tacno). Mozes lako sa njima da izgledas i bolje nego bez.
Drugo mozda sad muska populacja tvog uzrasta ne smatra naocare nekim poboljsanjem, al' veruj mi za jedno par godina ce im doci iz doopeta u glavu.

Da li znas koliko devojaka namerno nosi naocare, iako im ne trebaju? Ima ih nekoliko u mom komsiluku. Neke devojke lepse izgledaju sa naocarima nego bez njih. Oni bezobrazni mogu da ti kazu da si corava, ali ne mogu da si glupa. Poznajes li nekog ko nosi naocare, a misle da je glup? Takav ne postoji! Glupi su samo oni koji te smatraju coravom. Ponsaj se kao da ti je to modni detalj.
Veruj mi da ces uvek seksi izgledati sa naocarima nego bez njih -(ovu recenicu je dodao moj muz - eto vidis misljenje muskog dela populacije)
Uzgred i ja nosim naocare i super mi stoje.Samo napred, nisi jedina!!!!

ja nosim naocare, i to mi se iskvario vid od citanja... sa cvikama delujes nekako pametnije, jos ako nadjes neki jebozovni ram koji extra stoji...
ja moje cvike obozavam, i dale su mi neki shmek...
nema frke samo polako, to ti je sad mozda malo glupo jer imas toliko godina....

Back