L
LITTLE ANGEL
Gost

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LITTLE ANGEL:NOSIM NAOCARE OD TRINAESTE,I BOJIM SE DA ME ZBOG TOGA NIKO NECE NI POGLEDATI,IAKO IMAM 14.MOZETE LI MI POMOCI?????
![]()
:shock:
Alexandro:LITTLE ANGEL:NOSIM NAOCARE OD TRINAESTE,I BOJIM SE DA ME ZBOG TOGA NIKO NECE NI POGLEDATI,IAKO IMAM 14.MOZETE LI MI POMOCI?????
![]()
ej bre samo bez frke!!!!!!!Ja nosim fixnu protezu i evo,juce me je jedan tip pitao da se smuvamo.....dakle samo KULIRAJ
ps-ima muskaraca koji su stoka,ali ako ti oni kazu nesto nemoj da se uzrujavas....... :wink:
pozdrav od Male_vesele![]()
Ima dosta muskaraca koji obozavaju naocare. Ja nosim i naocare i sociva i veruj mi ljudima se generalno vise svidja kako izgledam sa naocarima, a i meni.LITTLE ANGEL:NOSIM NAOCARE OD TRINAESTE,I BOJIM SE DA ME ZBOG TOGA NIKO NECE NI POGLEDATI,IAKO IMAM 14.MOZETE LI MI POMOCI?????
![]()
LITTLE ANGEL:NOSIM NAOCARE OD TRINAESTE,I BOJIM SE DA ME ZBOG TOGA NIKO NECE NI POGLEDATI,IAKO IMAM 14.MOZETE LI MI POMOCI?????
![]()
![]()