Norveško viđenje Srebrenice

Zamisli, NASA je sve snimila šta se dešavalo. To su vrlo precizni snimci odlične rezolucije. Jedino što su ih (ameri) odmah zapečatili na 50+ godina. Ali zašto su to uradili? Da bi prikrili srpske zločine? Daj, molim te. Prvo je bilo 11000, pa 8000 dece, žena, staraca i muškaraca. A sad je 8000 boraca koji su se predali. Ako ti zaista veruješ u to, onda i ja verujem! Pitanje je samo u šta da verujemo od tih nekoliko verzija.

Svakako imamo vise od vas. Meni dovoljno.

:

Teško je to kad su ti se preci odrekli i vere i običaja i naroda i imena. Znam da nije lako. Nikada nećete saznati kako bi bilo da su sve izdržali i sačuvali svoje svetinje. Možeš da mi veruješ ali i ne moraš da je prelep osećaj, neprocenjiv. Jednostavno, unapred si spreman na sve samo da to sačuvaš! Neki su prevazišli sebe i svoje sramne pretke i vratili se svojoj veri. Kaže Sveto Pismo: Kakva je korist čoveku i ceo svet da osvoji, ako dušu svoju pogubi?!? Ili, kakav će otkup dati čovek za dušu svoju?

Poslednja izmena od moderatora:
Svakako imamo vise od vas. Meni dovoljno.

Доказ колико вас интересује истина. :lol:

Но, и поред свих тих који вам помажу, свако из својих интереса, истина ће испливати једног дана на видело. Већ сад видимо да све више "цури", и поред толиког вашег труда да угушите другачије виђење. ;)

Poslednja izmena od moderatora:
Mnogo mi je zanimljiv ovaj covek, zaintrigirao me pa sam procitala sve sto sam nasla o njemu. Kako samo inteligentnu facu ima , a jos je lep i plav.:)

Ocigledno je da se radi o novinaru sa ogromnim iskustvom .Napravio je preko 30 dokumentarnih filmova i napisao nekoliko knjiga baveci se istrazivackim novinarstvom sirom sveta od Juzne Afrike preko Rusije do Balkana.Tu svaka prica o neznanju ili manipulaciji prestaje.

Ovo je samo jedan mali primer kako ono o cemu ovde vec duze razgovaramo, a to je da cemo se u buducnosti sve vise oslanjati na alternativne izvore informacija,licne poduhvate hrabrih ljudi koji ce pronositi to svetlo istine , a da cemo strogo kontrolisane i filtrirane rezimske medije koji nam bombarduju svest svakodnevnim informacijama plasiranim u cilju zamagljivanja, zastrasivanja, raznih pol.igara i pritisaka prihvatati sa zadrskom i traziti istinu na drugoj strani.

Nekako sam sklona da vidim da ce savremeni covek, a jos vise onaj u buducnosti manje biti izlozen nekom bioloskom opstanku od svojevrsne mentalne invazije kojoj ce morati da se odupre. Tu ovakve licne analize u razotkrivanju istine kao i razne drustvene mreze gde obicni ljudi razmenjuju misljenja mogu mnogo da doprinesu, jer je ziva rec ono zrno razuma i istine koje nam je svima potrebno u ovom vremenu bombardovanja lazima i poluistinama.

Po mom mišljenju , stvar je mnogo prostija . Norvežanima ( a i drugim Evropljanima) je već muka od muslimana u svojim zemljama , od svega što oni donose i od forsirane političke korektnosti . To se vidi i po rezultatima izbora u poslednje vreme , po popularnosti političara koji se izjašnjavaju anti-islamski i.t.d.

Autor filma je samo pravilno ocenio ovaj trend i rešio da ga iskoristi . Podataka naravno nije falilo - sve se to odavno znalo ali nije bilo prikazivano u javnosti . Film u stvari ide na ruku podsvesnoj želji evropskih naroda da se i oni obračunaju sa muslimanskom pošasti . Trenutni politički establišment , koji propoveda ofucanu mantru multikulturalnosti , oseća se ugroženim i to sa pravom . Njihovo vreme je prošlo , i oni se grčevito bore za svoj opstanak . Ali kraj im neumitno dolazi .

Propaganda islamofoba sa zapada, na opcu radost domacih islamofoba.
Исламофоби или не, Европа не припада следбеницима Мухамеда нити ће икада припадати!Европски народи се буде, јер их ислам полако почео да гуши!
Када Хришћани у Саудијској Арабији буду могли да говоре шта хоће и да носе крстове, онда можете да се јавите у Европи...

Европа не припада муслиманима већ Хришћанима!

Ако желите нека исламска права, изволите у Арабију и тамо пропагирајте вриједности које нису спојиве са индоевропским народима!

Po mom mišljenju , stvar je mnogo prostija . Norvežanima ( a i drugim Evropljanima) je već muka od muslimana u svojim zemljama , od svega što oni donose i od forsirane političke korektnosti . To se vidi i po rezultatima izbora u poslednje vreme , po popularnosti političara koji se izjašnjavaju anti-islamski i.t.d.

Autor filma je samo pravilno ocenio ovaj trend i rešio da ga iskoristi . Podataka naravno nije falilo - sve se to odavno znalo ali nije bilo prikazivano u javnosti . Film u stvari ide na ruku podsvesnoj želji evropskih naroda da se i oni obračunaju sa muslimanskom pošasti . Trenutni politički establišment , koji propoveda ofucanu mantru multikulturalnosti , oseća se ugroženim i to sa pravom . Njihovo vreme je prošlo , i oni se grčevito bore za svoj opstanak . Ali kraj im neumitno dolazi .

Vrlo moguce.

Nekako mi je potpuno neprirodna situacija da hriscanska ili ateisticka Evropa-nebitno, uzmice i stalno daje odredjene ustupke islamskim doseljenicima, a vidi da od toga nema leba, da njima ni na kraj pameti nije da se integrisu ili prihvate evropski nacin zivota. Samo ispostavljaju nove i nove uslove i sve su hrabriji i osioniji u tome.

Logicno je za ocekivati da se i komformisticka Evropa ipak negde probudi.

Back