- Poruka
- 51.360
Bošnjaci su navikli da sebe predstavljaju kao žrtvu. Da Srebrenicu prikazuju samo sa jedne strane. I kad tu i tamo izađe film,članak,knjiga koji se trudi da stvari prikaže iz drugog ugla naravno da se bune.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto ide u prilog SURbelinoj izjavi da imate podrsku odredjenih krugova, ali ne svih![]()
Svakako imamo vise od vas. Meni dovoljno.
:
:
Pa neće sutra al hoće uskoro.
Tadić je puko, to već svi znaju.
Zamisli, NASA je sve snimila šta se dešavalo. To su vrlo precizni snimci odlične rezolucije. Jedino što su ih (ameri) odmah zapečatili na 50+ godina. Ali zašto su to uradili? Da bi prikrili srpske zločine? Daj, molim te. Prvo je bilo 11000, pa 8000 dece, žena, staraca i muškaraca. A sad je 8000 boraca koji su se predali. Ako ti zaista veruješ u to, onda i ja verujem! Pitanje je samo u šta da verujemo od tih nekoliko verzija.Vidjet cemo![]()
:
Доказ колико вас интересује истина.![]()
Исламофоби или не, Европа не припада следбеницима Мухамеда нити ће икада припадати!Европски народи се буде, јер их ислам полако почео да гуши!Propaganda islamofoba sa zapada, na opcu radost domacih islamofoba.
Po mom mišljenju , stvar je mnogo prostija . Norvežanima ( a i drugim Evropljanima) je već muka od muslimana u svojim zemljama , od svega što oni donose i od forsirane političke korektnosti . To se vidi i po rezultatima izbora u poslednje vreme , po popularnosti političara koji se izjašnjavaju anti-islamski i.t.d.
Autor filma je samo pravilno ocenio ovaj trend i rešio da ga iskoristi . Podataka naravno nije falilo - sve se to odavno znalo ali nije bilo prikazivano u javnosti . Film u stvari ide na ruku podsvesnoj želji evropskih naroda da se i oni obračunaju sa muslimanskom pošasti . Trenutni politički establišment , koji propoveda ofucanu mantru multikulturalnosti , oseća se ugroženim i to sa pravom . Njihovo vreme je prošlo , i oni se grčevito bore za svoj opstanak . Ali kraj im neumitno dolazi .