O
outlaw11
Gost
Cuo sam da se u Norvesku moze poci porodicno, molim da mi neko objasni nacin na koji je to moguce?
Novak
Novak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma slagali su teoutlaw11:Cuo sam da se u Norvesku moze poci porodicno, molim da mi neko objasni nacin na koji je to moguce?
Novak
outlaw11:Cuo sam da se u Norvesku moze poci porodicno, molim da mi neko objasni nacin na koji je to moguce?
Novak
E sa tim zanimanjem MOZDA imas sanse da dodjes u Norvesku,ali moras prvo da tragas za poslom na internetu koji traze u Norveskoj,onda im posaljes e-mail(firmi koja trazi radnika) i drzis palcheve da tje bas tebe da pozovu,takodje bi ti mnooooogo pomoglo da imas neku vezu sa firmom.radinn:DE NIK a da li znas koliko je trazeno zanimanje elektro tehnicara ili elektro inzenjera
Ja sam u Norveskoj 5 godina,kad sam tek dosao bilo je dosta albanaca u mom gradu gde zivim,a sad nema skoro nijednog,90% su ih vratili...A novi ne dolazi,granice su 100% zatvorene i mogu dotji samo neki sa mnooooogo dobrim razlogom za ostanak.Najbolje prolaze oni sa mesovitim brakovima.bomari:tako je,pretesko i sam da odes,a kamo li sa porodcom,sem ako nisi albanske nacionalnosti,njih primaju nalepe oci
outlaw11:Cuo sam da se u Norvesku moze poci porodicno, molim da mi neko objasni nacin na koji je to moguce?
Novak