Pozdrav i tebi iz Moldeastavanger:e dok se ja javim evo stize i leto![]()
pozdrav zemljacima koji su u norveskoj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav i tebi iz Moldeastavanger:e dok se ja javim evo stize i leto![]()
pozdrav zemljacima koji su u norveskoj
Norvezanin:Ima li ko iz Norveske.Vec zivim 4g u Norveskoj i nikog pametnog nisam upoznao.
U kom si gradu?Ja sam iz MoldeaAnonymous:Norvezanin:Ima li ko iz Norveske.Vec zivim 4g u Norveskoj i nikog pametnog nisam upoznao.
E pa dragi moj i ja sam u Norveskoj vec 4 godine i takodje nisam nikoga normalnog upoznala. Malo je to tesko sa vecinom naseg naroda.
Da znash bash nas ima svuda,pozdravce iz OslaCheaf:Pozdrav i tebi iz Moldeastavanger:e dok se ja javim evo stize i leto![]()
pozdrav zemljacima koji su u norveskojBas lepo da nas ima svuda

Freja iz kojeg si ti grada? :?Freja:
Ma ima nas kolko oces.Samo nas u Moldeu ima malo. 8)stavanger:al nas ima u norveskojjjj![]()
Cheaf:Hilsen til deg fra Molde!!![]()
Hvilken by er du fra??

Da,ja zivim u MoldeDe Nik:Cheaf:Hilsen til deg fra Molde!!![]()
Hvilken by er du fra??![]()
![]()
Mislis zivis u Molde![]()
![]()
![]()
Ja samo zivim u Alti![]()
![]()
Skoro da sam usamljen,ali se nadje neko da ulepsa danstavanger:komso ti si bas usamljen u tom moldeu a![]()
![]()
Nego komsija,jel ono kod vas bese ona pljacka gde oni banditi odnese desetine miliona kruna i ubise onog policajca??stavanger:e to je vec nesto drugo![]()
Ma obrukase nas sto nismo nista uradili.Oni nas svrastavaju sve u isti kos.stavanger:jes komso shiptari bre pljackasi ko bi drugi
Ja sam iz Srbijestavanger:odakle si iz yug bivse cheaf?
Ma ne stidim se,a i ponosan sam.Ih da vidis kad kazem odakle sam svi se ucute.Svi misle da sam budala posto dolazim odozdo.Nego kazem da nam albanci prave los ugled.Jer sta god da urade odma na televiziji kazu da je to neko sa kosova ili je neki iz bivse jugoslavije.Ali jos jednom ti kazem da se ne stidim.I najvise me nervira kad kazu da sam iz Bosne.E onda se naljutim.stavanger:pa i ja sam, ajel se ti to stidis da kazes odakle si ili se plasis a,sta je razlog kazi