adriana555
Početnik
- Poruka
- 15
zna li neko kako prolaze nasi lekari u norveskoj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako znash engleski onda je norveski veoma lak za nauchiti,pa chak i ako ne znash engleski opet ga je lako nauchiti ako idesh na kurs,u roku od nekoliko meseci moze se solidno nauchiti.hvala ti na ovim informacijama....tek sad ne znam sta da radim.................jel znas koliko dugo se uci jezik i da li treba da se nostrifikuje diploma?poz
![]()
Zavrsila sam medicinu pre dve godine i jos uvek nisam uspela da se zaposlim u Srbiji.Cula sam postupak dolaska u Norvesku od jedne prijateljice.Interesuje me iskustvo nekoga ko je otisao i uspeo da se apsolutno ostvari u Norveskoj?
Zavrsila sam medicinu pre dve godine i jos uvek nisam uspela da se zaposlim u Srbiji.Cula sam postupak dolaska u Norvesku od jedne prijateljice.Interesuje me iskustvo nekoga ko je otisao i uspeo da se apsolutno ostvari u Norveskoj?
ima godinu dana kako niko sa Kosova nije dobio boravisnu vizu...Moja je sestra samo otisla u Norvesku kao azilant sa Kosova i posle nekoliko meseci dobila boravisnu vizu. Evo vec sada je dosla u Beograd posle 2 godine. Mene sada interesuje dali jos daju vize ljudima sa Kosova?
sve ostalo je provincija,ali nije lose za zivot..valjda se covek vremenom navikne..Ima neko informacije o Stavangeru, kakva je grad za zivot? I koji gradovi sem Osla su super za zivot?
Ima neko informacije o Stavangeru, kakva je grad za zivot? I koji gradovi sem Osla su super za zivot?