- Poruka
- 855
Koji srbin u austriji neradi makar na crno nesto.
Meni su samo cigani poznati kao socijani slucajevi.
To je zato sto se druzis samo sa polusvetom, da ne kazem probisvetima. Normalni ljudi ne rade na crno u sredjenim drzavama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dragi Dupont!
Prestani da pises svakojake nebuloze! Da si gledao malo bolje video bi da nisam muskarac! Kao drugo nisam ni iz Kasidola ni iz okoline Pozarevca! Ja sam iz Centralne Srbije! Kao trece ne idem u Nachtwerk i ne slusam Turbofolkere koji tamo gostuju, jer to nije moj stil, a i nisam balavica...
To sto ovde uzivaju u Austriji od socijale to samo mozes da okacis macku o rep! To su te verovatno informisali nasi gasarbeiteri, kojima iz zadnjeg dzepa viri austrijski pasos, a iz prednjeg gornjeg na kosulji tridesetak evra i to u novcanicama od po pet evra da ima vise novcanica da se vidi da ima para. a verovatno na malom prstu nose nokat da rovare po nosu ili cackaju usi na dok cekaju na semaforu...E njima brate verovatno dobro ovde ide, jer zive u gajbi na 15 kvadrata, mama, tata, baba, deda, sin, snajkica i unucad, a posto primaju socijalu imaju vremena na pretek, jer ne rade normalno vec sljakaju na crno po par sati nedeljno "ciste kod babaaa" kako to kazu i imaju vremena da skoknu u Kasidol kad je zetva ili da oberu kukuruz, okopaju....
A sto se tice Svaba koji zive od socijle, krepaju, idu da kupuju u prodavnicama u kojima mogu mnogo jevtinije da kupuju samo gradjani koji primaju tu socijalu, a roba je uzas, znac i sve sto se vise ne moze prodati u normalnim radnjama, proda se njima jadnicima tamo ili kupuju u Second Hand Shopovima!
Hoces jos?
Meni pricas za Austriju?Vidi se da si nova ovde....
A sta mislis odakle ti pisem ovo?
![]()
Eto vidis ima izolovanijeh slucaja...
Pa vidis da je zena skoro nedje pobjegla iz centralne Srbije, dragi joj je dosao sa nekim dobrim audijem u selo pa se mala navlazila to sto je mogla... Kad ju je poveo gore, auto je vratio drugaru a on se vrnuo nedje na skelu da rmba... Ona jadnica, posto jos uvijek ne govori njemacki, sjedi doma i nas odje maltretira... Ali "kajne" frke, cim mala nauci ono osnovno gradivo, mjesto joj je u "ofisu" zagarantovano... Dzoger u ruke pa na posa'...
Jel to ona ista Norveska koja NIJE clanica EU?
hmmmm![]()
Eto vidis ima izolovanijeh slucaja...
Pa vidis da je zena skoro nedje pobjegla iz centralne Srbije, dragi joj je dosao sa nekim dobrim audijem u selo pa se mala navlazila to sto je mogla... Kad ju je poveo gore, auto je vratio drugaru a on se vrnuo nedje na skelu da rmba... Ona jadnica, posto jos uvijek ne govori njemacki, sjedi doma i nas odje maltretira... Ali "kajne" frke, cim mala nauci ono osnovno gradivo, mjesto joj je u "ofisu" zagarantovano... Dzoger u ruke pa na posa'...
Ali prvo mora da prodje "skolu"(kao i njen dragi) Nachtwerka,Estrade,Long Night-a,Markove kolibe, i Poznatog KLUBA JEDINSTVO!![]()
Evo vidi sta ja upravo slusam:Ako si u Becu, kazi mesto i vreme da upoznas i mene i mog dragog, pa onda kad nas budes upoznao mozes da pises bljuvotine! Radim u bolnici u anesteziji i imam toliko malo mozga da ne idem na takva mesta koja ti tako lepo opisujes i poznajes kao da si stalni gost tamo, i ne slusam te drekavce i taj sund...
Nisam te vredjala, a i nemam prava jer te ne poznajem, zato ne vredjaj ni ti mene!
Evo vidi sta ja upravo slusam:
(neko ce se u ovoj pesmi naci prozvanim)
Oh...du Arme.Trenutno ne slusam nista, samo bledo "blejim" u ovaj laptop i citam postove, jer sam ocekivala da "paljbu" sa tvoje strane. Izasla sam jutros iz nocne, a deca se nocas radjala, pa bas morale sve na carskom rezu...![]()
Oh...du Arme.
Nisam cinican!Gde ti to primecujes?Kazem samo da mi je zao...Sto moras da budes uvek tako cinican? I pricaj SRPSKI da te ceo svet razume, dosta mi je ovih debilnih Svaba sto ih slusam...
Nisam cinican!Gde ti to primecujes?Kazem samo da mi je zao...
Radim u bolnici u anesteziji!
Cekaj, zar nijesi stranicu nazad rekla da nidje ne radis???![]()
То само говори о теби, кад можеш да верујеш листи, на којој је банкротирани Исланд међу најбољима.
Uvek sam vam govorio da je ta EU slepacka tvorevina....cccc, jeste nasli na koga da se ugledate![]()
da li sam ja rekao da su norveska,australija,kanada itd tamo gde jesu iskljucivo zato sto nisu imale komunizam?Logika ti izgleda nije jaca strana.......nisu komunizam imale ni Gvineja, Nigerija, Centralnoafricka republika isl......Pa ih nesto ne vidim u tom drustvu........
Vrati se na 4. stranu i pogledaj 3. poruku odozdo!