Norveška najbolja za život, Srbija na 67. mestu

Dragi Dupont!
Prestani da pises svakojake nebuloze! Da si gledao malo bolje video bi da nisam muskarac! Kao drugo nisam ni iz Kasidola ni iz okoline Pozarevca! Ja sam iz Centralne Srbije! Kao trece ne idem u Nachtwerk i ne slusam Turbofolkere koji tamo gostuju, jer to nije moj stil, a i nisam balavica...
To sto ovde uzivaju u Austriji od socijale to samo mozes da okacis macku o rep! To su te verovatno informisali nasi gasarbeiteri, kojima iz zadnjeg dzepa viri austrijski pasos, a iz prednjeg gornjeg na kosulji tridesetak evra i to u novcanicama od po pet evra da ima vise novcanica da se vidi da ima para. a verovatno na malom prstu nose nokat da rovare po nosu ili cackaju usi na dok cekaju na semaforu...E njima brate verovatno dobro ovde ide, jer zive u gajbi na 15 kvadrata, mama, tata, baba, deda, sin, snajkica i unucad, a posto primaju socijalu imaju vremena na pretek, jer ne rade normalno vec sljakaju na crno po par sati nedeljno "ciste kod babaaa" kako to kazu i imaju vremena da skoknu u Kasidol kad je zetva ili da oberu kukuruz, okopaju....
A sto se tice Svaba koji zive od socijle, krepaju, idu da kupuju u prodavnicama u kojima mogu mnogo jevtinije da kupuju samo gradjani koji primaju tu socijalu, a roba je uzas, znac i sve sto se vise ne moze prodati u normalnim radnjama, proda se njima jadnicima tamo ili kupuju u Second Hand Shopovima!
Hoces jos?

:hahaha::hahaha::hahaha:
Meni pricas za Austriju?Vidi se da si nova ovde....:hahaha::hahaha::hahaha:
A sta mislis odakle ti pisem ovo?:dash::dash:

Koji srbin u austriji neradi makar na crno nesto.

Meni su samo cigani poznati kao socijani slucajevi.

Eto vidis ima izolovanijeh slucaja... :arrow::arrow::arrow::arrow::arrow:

Meni pricas za Austriju?Vidi se da si nova ovde....:hahaha::hahaha::hahaha:
A sta mislis odakle ti pisem ovo?:dash::dash:

Pa vidis da je zena skoro nedje pobjegla iz centralne Srbije, dragi joj je dosao sa nekim dobrim audijem u selo pa se mala navlazila to sto je mogla... Kad ju je poveo gore, auto je vratio drugaru a on se vrnuo nedje na skelu da rmba... Ona jadnica, posto jos uvijek ne govori njemacki, sjedi doma i nas odje maltretira... Ali "kajne" frke, cim mala nauci ono osnovno gradivo, mjesto joj je u "ofisu" zagarantovano... Dzoger u ruke pa na posa'...

Pa vidis da je zena skoro nedje pobjegla iz centralne Srbije, dragi joj je dosao sa nekim dobrim audijem u selo pa se mala navlazila to sto je mogla... Kad ju je poveo gore, auto je vratio drugaru a on se vrnuo nedje na skelu da rmba... Ona jadnica, posto jos uvijek ne govori njemacki, sjedi doma i nas odje maltretira... Ali "kajne" frke, cim mala nauci ono osnovno gradivo, mjesto joj je u "ofisu" zagarantovano... Dzoger u ruke pa na posa'...

Ali prvo mora da prodje "skolu"(kao i njen dragi) Nachtwerka,Estrade,Long Night-a,Markove kolibe, i Poznatog KLUBA JEDINSTVO!:hahaha::hahaha:

Jel to ona ista Norveska koja NIJE clanica EU?
hmmmm :think:

Јесте батице, али они имају нафту, па им ЕУ не треба, ЕУ треба њих! Ми који имамо ђокицу да се њиме закитимо требамо и ЕУ и Русију и САД и Несврстане......, али они не требају нас!

Uopste ne znam kako mozes da pises takve gluposti i nebuloze...Kao prvo nisam pobegla, vec sam ovde rodjena; kao drugo NE RADIM NA CRNO, kao trece NISAM CISTACICA, kao cetvrto ne poznajes me i nemas prava da me vredjas jer nisam ni ja tebe vredjala, kao peto moji nisu sa sela, kao stoto, zasto vredjas one koji razlicito razmisljaju od tebe....
A Dzoger brate mozes ti da "vatas" ili metlu pa na ulicu ili na neko gradiliste lopatu u ruke pa kopaj!

Ali prvo mora da prodje "skolu"(kao i njen dragi) Nachtwerka,Estrade,Long Night-a,Markove kolibe, i Poznatog KLUBA JEDINSTVO!:hahaha::hahaha:

Ako si u Becu, kazi mesto i vreme da upoznas i mene i mog dragog, pa onda kad nas budes upoznao mozes da pises bljuvotine! Radim u bolnici u anesteziji i imam toliko malo mozga da ne idem na takva mesta koja ti tako lepo opisujes i poznajes kao da si stalni gost tamo, i ne slusam te drekavce i taj sund...
Nisam te vredjala, a i nemam prava jer te ne poznajem, zato ne vredjaj ni ti mene!

Ako si u Becu, kazi mesto i vreme da upoznas i mene i mog dragog, pa onda kad nas budes upoznao mozes da pises bljuvotine! Radim u bolnici u anesteziji i imam toliko malo mozga da ne idem na takva mesta koja ti tako lepo opisujes i poznajes kao da si stalni gost tamo, i ne slusam te drekavce i taj sund...
Nisam te vredjala, a i nemam prava jer te ne poznajem, zato ne vredjaj ni ti mene!
Evo vidi sta ja upravo slusam:
(neko ce se u ovoj pesmi naci prozvanim)

То само говори о теби, кад можеш да верујеш листи, на којој је банкротирани Исланд међу најбољима.

Jel' mu je neko rekao da treba da procita ceo clanak?
a078.gif

Back