norton

begunac

Ističe se
Poruka
2.532
Moram da se prikljucim onima sto pljuju po firmi symantec....Dakle imao sam Norton System Works,i osecao se poprilicno sigurnim.....dok odjednom,ne dobih obavestenje da imam virus!!!!pocnem da ga trazim....kad nema sanse....dobijem obavestenje da vise nisam administrator ili supervisitor,na svom rodjenom kompijuteru....i kao takav ne mogu da scanujem programe...!!Udjem u registar i nadjem podatak koji mi smeta.....pise ime symantec,a autor nepoznat....i nema sanse da se izbrise...Kako je to moguce?Pri deinstalaciji Nortona,morao sam rucno da deinstaliram 1600 raznih kljuceva,dok nisam naisao na taj koji sve koci.....i jedva nekako izbrisah sve,samo usput izbrisem i vezu sa internetom,pa sam morao sve iz pocetka....Sad sam instalirao Pandu platinum.....za probu...Ima li ko slicna iskustva?...ionako imam fobiju da me neko prati....

cccccccc... O ukusima se ne raspravlja.. Naravno i sam sam preferirao NORTONA dosta dugo mada ni sada ne pljujem po njemu, naprotiv.. Ali vidi... Nije ti NORTON toliko kriv koliko si sam.. Dakle, bez obzira koji AV imas moras svaki da UPDATUJES redovno i bar jednom sedmicno da skeniras svoj komp od svega is vacega.. Pored toga preporuka je da se to radi u SAFE MODU, jer tamo je dalkeo manje otvorenih procesa.. Dalje, znam da si se namucio dobro da obrises sve nortonove kljuceve, mada znam da ih je nekoliko sigurno ostalo jer tesko je njega izbaciti iz kompa. PANDA... Nije, mada ne kazem, nesto extra, a sam kazes da ne volis ni pomisao da ti se nesto desava..

Dakle, PANDA nece za sada da rijesi tvoje probleme...

Vidim da si pored virusa nagurao vjerovatno jos kojekakvih spijuna a da ih nisi ni svjestan..

Te da se ne bi mnogo zamarao sa svim i svacim, pogledaj na vrhu ovog foruma gdje pise ljepljiva kako i na koji nacin se zastititi i pokusaj da se nadjes u svemu tome i bice mnogo ljepse i lakse.. POZ.

Bez obzira koliko su u nekoj korporaciji firmi za izradu AV definicije ažurni nemogu biti brži od nekih koji pišu viruse.TI si jedan od srećnika koji su otkrili novi virus. :D :D :D :D :D Možeš biti i ponosan na tu činjenicu :wink: :wink:

moracu,uskoro da reinstaliram kompletan kompijuter....Sad kad ga scanujem sa pandom,ona jos uvek pronalazi nesto od symanteca....Inace,norton je sve automacki sam radio....obnavljao se....scanovao....

Do skoro sam koristio Pandu Titanium trial verziju ali sada sam kupio Norton AnitiVirus 2005 i pronasao mi je dva trojanca koje je uspesno izbrisao.
Sada planiram da kupim i Norton Internet Security 2005 i mislim da ce to biti dobra kombinacija.

Back