Norton IS 2011 karantin

Da oživim ovu temu. Evo instalirao sam Norton Anti Virus 2011 ali treba mi pomoć da ga naštimam...Kako da isključim automatsko slanje u karantin??? Recimo kada idem desni klik i skeniranje npr. USB Stika da me pita šta da radi sa pojedinim krekovima....Skenirao sam cijeli računar sa njim i našao je neke krekove i odmah ih poslao u karantin a znam da nisu opasni.....Kasnije sam ih sve vratio ali da izbjegnem ubuduće tu zajebanciju....

Dobro to sam sve završio. Interesuje me kako ide update.....Juče sam ga abdejtovao nakon instalacije ali evo jutros nisam vidio da je izbacio kakvo obavještenje da je odradio update, mada piše da je live update automatik...Koliko vidim nikakvog opterećenja na računar nema, pa sad, da li je to zbog 4GB Rama.

Dobro to sam sve završio. Interesuje me kako ide update.....Juče sam ga abdejtovao nakon instalacije ali evo jutros nisam vidio da je izbacio kakvo obavještenje da je odradio update, mada piše da je live update automatik...Koliko vidim nikakvog opterećenja na računar nema, pa sad, da li je to zbog 4GB Rama.

Automatski se apdejtuje, ali ne izbacuje obavjestenja. Ako hoces da vidis kad je uradjen, otvoris Norton i pise ti pri vrhu zelenom bojom. Opterecenje neces nikad osjetiti posto uzima samo 25 MB.

Sam se updetuje bez ikakvih obveštenja svakih 7-8 minuta.Kad upališ komp prvih pola sata se neće updetovati pa da ne misliš da je nešto pokvareno.

Back