Norton 2003. ili 2004.

Imao sam prvo 2003 pa sada i 2004orku,najveca razlika
izmedju ova dva je u "sminki" odnosno izgledu.Funkcionalne razlike su veoma male,skoro nikakve.Vazno je da ti bude redovno up-dajtovan,sa jednim virus definicijama isto rade i 2002,2003,2004.Tako da ti je sve-jedno koji ces imati.

DIOGEN:
2004 ima vise opcija i odlicno brise spam i ostalo sto se nakupi sa neta.
Kada sa cekapom popravi greske nije potreban ni ADVARE!!!

Norton 2004 ne brise spam,mozda mislis na Norton System Works 2004 ili si spam pobrkao sa spywerom.

Evo jednog prakticnog primera izmedju Nortona 2004 i Ad awera 6,oba programa su sa novim definicijama i odradila su full scan,rezultati:

Norton
8 detected

Ad aware:
29 detected
15 registri entiris i 14 files indentified.

Normalno je da programi koji su specijalizovani za nesto bolje rade od onih cija je to samo dodatna pogodnost.

Leka:
DIOGEN:
2004 ima vise opcija i odlicno brise spam i ostalo sto se nakupi sa neta.
Kada sa cekapom popravi greske nije potreban ni ADVARE!!!

Norton 2004 ne brise spam,mozda mislis na Norton System Works 2004 ili si spam pobrkao sa spywerom.

Evo jednog prakticnog primera izmedju Nortona 2004 i Ad awera 6,oba programa su sa novim definicijama i odradila su full scan,rezultati:

Norton
8 detected

Ad aware:
29 detected
15 registri entiris i 14 files indentified.

Normalno je da programi koji su specijalizovani za nesto bolje rade od onih cija je to samo dodatna pogodnost.
Mislio sam na NSW i probao: obrisem clinom odnosno reparira gresku sa weba (posle svake posete webu pokazuje u opciji eror) posle ukljucim advare i on pokaze da je sve cisto, ovo sam radio vise puta inace su advare valjda svedjani odlicno uradili pa jos frajvare!

Back