realistic
Aktivan član
- Poruka
- 1.108
Ono sto mene najvise zanima je sta ce da se desi kad nestane sufinansiranja i kakva li ce tek onda biti vecina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toliko su dobri i kulturni da u BG ima najviše kriminalaca i najviše pucnjave po ulicama.I treće, Beograđani su dobri i kulturni ljudi uvek bili i ostali. ko misli drugačije ne poznaje Beograđane
Beograđaninu, očigledno, ne treba ni stručnost ni nauka! Samim tim nije potrebno ni da uradi bilo šta čime bi dokazao svoju veličinu! Štaviše nije potrebno ni da radi uopšte! On je Beograđanin po zanimanju! Podrazumeva se da takva osoba može imati samo izuzetne osobine.
Ko stvarno pati? Od kompleksa više vrednosti ili čega drugog?Ja bih bio izuzetno srećan da se deca iz okolnih mesta posvete njihovom kraju, da otvaraju turizam u svom mestu
Netačno! Većina proizvoda je jeftinija, a jeftinije su i pojedine komunalije - grejanje je najjeftinije u BG. (Možda je jeftinije jedino u naseljima koja se greju iz TE Kostolac - Požarevac i Kostolac.)U Beogradu je život skuplji.
Zašto svi kopiraju dizanje nogu a neće da poštuju zatečeno?
Da li je normalno to što većina radi?
Mi nismo savladali ni pravila pristojnog ponašanja, eto koliko smo daleko od civilizacije kojoj mislimo da pripadamo. Radimo šta nam je volja bez obzira na to da li će naše ponašanje nekog povrediti, da li ćemo nešto uništiti. Dobro, usvojili smo neke tabue, neka osnovna pravila ponašanja koliko da ne snosimo veće sankcije.E ovo meni nije jasno...
Ako svi u beogradskom gradskom prevozu sede normalno a onda naidje grupa seoskih studenata iz dublje vukojebine i dignu noge na sedišta
Kao prvo, u Beograd se došlo zbog - BOLJEG STANDARDA
Ako se dižu noge na sedišta onda se ona prljaju i standard se gubi.
"Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku La Loba."U Beogradu nista nije skuplje, narocito kad se kupuje na akcijama, na snizenjima, ili na buvljacima (onda je dzabe). Vrtici, cak i privatni, dobijaju subvencije, oko 20.000 po detetu, sto je nenormalno, jer u nekim krajevima Srbije viseclane porodice prezivljavaju sa toliko para ceo mesec. Jednostavno mnogo glasaca ima u Beogradu pa im se mnogo i daje.
E ovo meni nije jasno...
Ako svi u beogradskom gradskom prevozu sede normalno a onda naidje grupa seoskih studenata iz dublje vukojebine i dignu noge na sedišta
E ovo meni nije jasno...
E ovo meni nije jasno...
U Beogradu nista nije skuplje