normalna tema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
analiticar:
Koliko mogu da zakljucim, Adem_ks je vrlo korektan u diskusiji sa ljudima koji iskazuju dijametralno suprotne stavove od tvoga, za razliku od tebe! :roll:
Он је лицемеран и подмеће,исто као и ти!Све што причате је фалсификат.Ако лажеш неког,вређање је његове интелигенције причати да си коректан.Сазнаћеш ускоро да се лаж не исплати.;)

misoni:
Он је лицемеран и подмеће,исто као и ти!Све што причате је фалсификат.Ако лажеш неког,вређање је његове интелигенције причати да си коректан.Сазнаћеш ускоро да се лаж не исплати.;)
O kojoj lazi govoris, bolan????? :shock:

analiticar:
Iz svakog tvog posta izvire mrznja prema svemu sto nije srpsko, sto meni kao Srbinu smeta i blati moj narod! :shock:
Не стављај ми у уста оно што нисам рекао! А могао би и да не блатиш Србе представљајући се као Србин.Иди на Хрватске форуме и реци да си Србин.Тамо ти је и место!;)

misoni:
Не стављај ми у уста оно што нисам рекао! А могао би и да не блатиш Србе представљајући се као Србин.Иди на Хрватске форуме и реци да си Србин.Тамо ти је и место!;)

Kao demokratski Srbin posjecujem i hrvatske i bosnjacke forume i svugdje sam lijepo primljen! 8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back