normalna tema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

adem_ks

Buduća legenda
Banovan
Poruka
33.624
samo vas gledam, evo vec par dana samo vas gledam... niko da da jednu normalnu temu, da li smo [ste] presusili, ili nam se ukusi toliko razlikuju da se ne mozemo niti oko toga, sta je normalno, sloziti. mislim, normalna tema, po meni, je gde ti [ja] pricas gluposti, a ja [ti] te pokusavam na fin nacin ubediti da si pogresio sto tako mislis, i da od sutra trebas [trebam] misliti ovako... kako bi bilo prvo da odlucimo sta je normalna tema na pdf "politika", zatim koji je to fin nacin, a posle je lakse.

Enfroz2891.:
Pa tebi ako teme nisu normalne koji moj dolazish?
Idi na Albanske forume.
Tamo siguran sam sve prshti od normalnosti.

Ja sam bio na vise foruma namenjenih Bosnjacima na Kosovu, koje posecuju i Albancima i niko mi nije nijednu uvredu uputio, iako sam naznacio da sam Srbin....Isto tako, nikakvu neprijatnost nisam doziveo pri nedavnoj poseti Pristini i Prizrenu, gde nisam koristio samo Engleski, vec i srpski jezik... :-)

analiticar:
Ja sam bio na vise foruma namenjenih Bosnjacima na Kosovu, koje posecuju i Albancima i niko mi nije nijednu uvredu uputio, iako sam naznacio da sam Srbin....Isto tako, nikakvu neprijatnost nisam doziveo pri nedavnoj poseti Pristini i Prizrenu, gde nisam koristio samo Engleski, vec i srpski jezik... :-)

smrc....:(:(:(

analiticar:
:lol:Ma vazi....
Pa ako je tako mora da oni Srbi koji tamo zive provociraju nechim jadne Albance kad ih konstantno napadaju i zive ko u getu.:lol:

Enfroz2891.:
:lol:Ma vazi....
Pa ako je tako mora da oni Srbi koji tamo zive provociraju nechim jadne Albance kad ih konstantno napadaju i zive ko u getu.:lol:

Zive u getu???? Znas li dac pola srpskog stanovnistva Gracanice radi i bez ikakvog problema se krecu po Pristini.....Cak i dobijaju i po dve plate: od Vlade Kosova i KFORA i od organa Republike Srbije..... Strpci i Metohija je poseban slucaj, priznajem

evo jednog o bošnjaci...

Dogovorili se Francuz, Amerikanac i Bosanac da ubiju Brus Lija.
Odu oni kod njega u njegov stan na 20-om spratu zgrade.
Prvi ide Francuz. Poslije pola sata leti on sa 20-og sprata.
Drugi ide Amerikanac i on poslije sat vremena leti kroz prozor.
I onda Bosanac ode i poslije 4 sata leti Brus Li. Siđe Bosanac dolje a Amerikanac i Francuz počeše da ga zapitkuju kako je prebio Brus Lija.

On kaže:
- On udarac, ja blok, on udarac, ja blok, on udarac, ja opet blok a kad mi nestadoše blokovi, ja ciglu pa u glavu.

marlon:
evo jednog o bošnjaci...

Dogovorili se Francuz, Amerikanac i Bosanac da ubiju Brus Lija.
Odu oni kod njega u njegov stan na 20-om spratu zgrade.
Prvi ide Francuz. Poslije pola sata leti on sa 20-og sprata.
Drugi ide Amerikanac i on poslije sat vremena leti kroz prozor.
I onda Bosanac ode i poslije 4 sata leti Brus Li. Siđe Bosanac dolje a Amerikanac i Francuz počeše da ga zapitkuju kako je prebio Brus Lija.

On kaže:
- On udarac, ja blok, on udarac, ja blok, on udarac, ja opet blok a kad mi nestadoše blokovi, ja ciglu pa u glavu.
:-) :-) :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

analiticar:
Zive u getu???? Znas li dac pola srpskog stanovnistva Gracanice radi i bez ikakvog problema se krecu po Pristini.....Cak i dobijaju i po dve plate: od Vlade Kosova i KFORA i od organa Republike Srbije..... Strpci i Metohija je poseban slucaj, priznajem
:lol:
Ma naravno zive normalno:lol:,.....pa ako je stanje na Kosovu "normalno"zashto je za 8 godina vraceno samo oko 2% proteranih?

evo za aljbance ..

Jedan Albanac priča:
- "Otvorim novine: Sljobodan Miljosević, otvorim radio: Sljobodan Miljosević, otvorim televiziju: Sljobodan Miljosević, tri dana gljedam, gljedam, gljedam u pastetu a ne smijem da otvorim!"

analiticar:
e nemoj tako to je top secret

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back