Normalan sex?

kad sam imala gips bas mi je bilo zabavno misliti na sex 8)

ali kad pomislim na prave bolesti, moram priznati da mi ne pada na pamet, tj da mi se ta zelja ni ne javlja - bila sam nekad cak primorana da odbijem te aktivnosti radi cuvanja zdravlja... :?

mada primecujem pored gore pomenutog sa strane psihologa, da muskarce istotako dodatno pali i kad smo mi zene bolestne - da mi je znati sta to ima u toj temperaturi :lol:
To bi trebalo proanalizirati..
Vidiš ovo oko gipsa ,zanimljiva ideja..:lol::shock:

Raste imunitet, raste pozitivna energija, raste ego, raste... svasta raste :lol:
E vidish , tu bash greshis. Posto zenski imunitet u stvari pada za vreme sexa.

Elem kada zelish da zatrudnish , doktori ce ti preporuciti naravno sto vishe sexa :lol: , ali tu ima josh jedna stvar. Sex snizava zenski imuni sistem , da bi lakshe prihvatio dete u sebi. Zena penetraciju (tj vash cenjeni) dozivljava kao strano telo , protiv koje se nas imuni sistem buni , medjutim kod duzeg odnosa ta barijera se spusta.
Tako da nije retkost da ti se zbog sexa i pogorsha bolest.Tj ne tebi , nego partnerki.

Može li se postići normalan sex pri kakvoj bolesti organizma?
Recimo kad imam temperaturu imam veću potrebu...
Da li je to normalno?

U stvari idu li bolest i sex zajedno?

Samo bez zezanja i sprdanja...molim..

A zar nebi bilo bolje reci "kad nemas temperaturu imas manju potrebu"? Onda bi definitivno to izgledalo kao bolesno, zar ne? A ako se ovako napise kako si ti napisao, tad je totalno "nejasno" dal se radi o histeriji ili je to normalno...

Back