Kakva su vam iskustva sa njim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
једва пронађох шта је на тему Нони написала на другом форуму,Kakva su vam iskustva sa njim
Meni ovo ima smisla.једва пронађох шта је на тему Нони написала на другом форуму,
иначе доктор имунологије и сама преживела борбу са раком.
Lady - Noni nisam pila niti imam neko visoko mišljenje o njemu. Beta glukan isto ne smatram čudesnim pripravkom, ali makar ima iza sebe nešto in vitro istraživanja i nešto kliničkih ispitivanja, pa ajde. AHCC i beta glukan su po sastavu i djelovanju slični - ooba aktiviraju stanice prirođene imunosti. Klonila bi se bilo koje stranice za prodaju koja u svom nazivu ima "magično" i koristi termine poput "detoksikacija" i "holistički" jer su to buzzwords koje koriste prevaranti. Med ko med, kupite neki iz svoje okolice za kojeg znate da nije prepun antibiotika i ne pretjerujte s njim, ipak je to većinom šećer, a šećera moderan čovjek u prehrani ionako ima previše. Beta-glukane i AHCC možete unositi i prehranom - imate ih u ječmu, zobenim, datuljama, pivskom kvascu, gljivama. Isto tako nisam sklona uzgoju gljiva tipa combucha i slične kod kuće, pogotovo ako to rade osobe koje nemaju znanja i iskustva u sterilnom radu i uzgoju mikroorganizama. Jednostavno smatram da je prevelika šansa da vam uz željeni organizam naraste i previše kontaminanata koji će vam više naštetiti nego pomoći.
Moj savjet je uvijek da se koncentrirate na raznovrsnu i kvalitetnu prehranu, to vam je puno bolje od dodataka. Eventualno bih razmislila o kakvom dobrom probiotiku kojeg obavezno morate suplementirati prehranom sa dovoljno vlakana tako da bakterije u probiotiku imaju što za jesti. Konkretno ne želim ništa preporučiti jer su svi ti dodaci prehrani jako slabo kontrolirani i općenito nemam previše povjerenja u njih.
и ово, а то си и до сада користила.
Moja druga preporuka je da iskoristiš sezonsko voće, posebno raznorazne bobice koje sad dolaze (ribizle, borovnice, kupine, maline) i da jedeš njih svježe. OBAVEZNO ih dobro operi i, opet moja preporuka, prelij sa 70% alkoholom (kupi u ljekarni), čekaj da ispari i onda jedi. . Tako tretiraj svo voće i povrće koje se ne guli da spiječiš infekciju. Smatram da se malo koji pripravak može mjeriti sa svježim voćem i povrćem po koncentraciji antioksidansa, flavonoida, vitamina i ostalih mikronutrijenata.
тако да Нони заобиђи,а новац троши на воћкице.![]()
Pa i meni pa se bas razmišljam treba li mi to uopšte.Meni ovo ima smisla.
веруј да ти не треба. другарица је давно продавала Нони,Pa i meni pa se bas razmišljam treba li mi to uopšte.
Везано за чуваање здравља, оздрављење од болести или нешто треће ?Kakva su vam iskustva sa njim?
Za zdravlje i ozdravljenjeВезано за чуваање здравља, оздрављење од болести или нешто треће ?
Зависи која је болест у питању.Za zdravlje i ozdravljenje
Шта си одлучио, да ли ћеш пробати ?Za zdravlje i ozdravljenje
чула се предвече кратко.Afro nije bila aktivna od juče,je li se neko čuo s njom možda?
Mozda je bolje ne komentarisati kad ne znas zašto se nešto ovako pita.Boze sacuvaj, nestala na forumu 48h itd...
ај не лупкај.Boze sacuvaj, nestala na forumu 48h itd...