- Poruka
- 42.483
Nabavite sebi Noni sok
Svaki dan 30 ml ćuknite i bićete zdravi ko dren
Svaki dan 30 ml ćuknite i bićete zdravi ko dren
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je Tahitijan Noni sok ima distributor u njemackoj i svajcerskojOdakle ti je ovo, Ruki?Italija?
Znači, to je povoljno za nas, kad Enterprajz zaplovi, samo zatefteriti...![]()
a dobro sad.. imam i ja nekog poznanika ciji je otac oboleo od raka pluca i rekli su mu da pije kornjacinu krv i on je placao deci po selu (posto je iz ruralnih predela) da mu hvataju kornjace, on je to pio i ista prica kao ti sad kad je otisao na pregled posle pola godine ili godinu dana i lekar pita "a gde su njegovi nalazi?"Nas prijatelj koji je oboleo od raka debelog creva i uz pomoć rodice od njegove žene (Dr Amra Fatic iz sarajeva) koja je u krvnu sliku pravila tinkture, sastavljala čajeve, noni sok i naglasavanje da se mora pridržavati medicine dakle sve to njeno ide uz medicinu
Kad je došao do mrt pred operaciju zove ga Profesor Dr na razgovor, kao tumor je u cavuri i počeo se sušiti i da li je još nešto radio i šta ?
http://amrann.ba/2021/04/21/test-post-1/a dobro sad.. imam i ja nekog poznanika ciji je otac oboleo od raka pluca i rekli su mu da pije kornjacinu krv i on je placao deci po selu (posto je iz ruralnih predela) da mu hvataju kornjace, on je to pio i ista prica kao ti sad kad je otisoa na pregled posle poal godine ili godinu dana i lekar pita "a gde su njegovi nalazi?"
tako da.. mani me tih nedokazanih cudotvornih prica.. hvala Bogu sto je doslo do izlecenja a sta je izlecilo, sigurno nisu te specije jer da jesu bili bi zvanicni lekovi i niko vise ne bi umirao od raka.
samo prodaje svoje proizvode i nista vise... sta stoji za nje kao potvrda njenih preparata?
samo prodaje svoje proizvode i nista vise... sta stoji za nje kao potvrda njenih preparata?
Tužno je što se najveći profit ostvaruje na teško obolelim ljudima koji se hvataju za slamku.tako da.. mani me tih nedokazanih cudotvornih prica.. hvala Bogu sto je doslo do izlecenja a sta je izlecilo, sigurno nisu te specije jer da jesu bili bi zvanicni lekovi i niko vise ne bi umirao od raka.
Tužno je što se najveći profit ostvaruje na teško obolelim ljudima koji se hvataju za slamku.
Svako može sebi cediti sokove u sokovniku, barem su sveži i bez konzervansa.
Niko, ali niko, me ne može ubediti da takvi sokovi opstaju sveži na rafovima po više meseci bez konzervansa.
Napraviš limunadu i do popodne već ima miris uskislog.
Uostalom, u DM prodavnicama ima takvih sokova 'Biotta' koji su oko 600 - 700 dinara flaša od 1/2 litre.
Isto se pije na gutljaje, čuva imunitet, koliko izleči teške bolesti - ne znam.
Da je sve tako lako i jednostavno, od raka ne bi umirali bogataši.