lapsi
Poznat
- Poruka
- 8.235

Naime, pre nekoliko dana Srpski teniser Novak Đoković dobio je poziv od studenata da im se pridruži na protestu koji će biti organizovan u Beogradu na Vidovdan 28. juna.

Blokada Fon
@BlokadaFon
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To si u pravu.Msm posto mu zelim najbolje ne treba nikad da dodje osim ako treba da srusi vucica
Овде је свакодневно присутна велика количина глупости, али морам признати да скоро нисам прочитао већу.Volim naravno.
Za mene je važniji od Karađorđevića, ostavio veći trag od njega.
A i pokazao se osim tenisa i u ovim teškim vremenima za one na pravoj strani.
Živ i zdrav bio!
za njega bi trebalo da bude šala, težak je preko 300 miliona i karijera mu ni na koji niačin nije vezana za Srbiju... tako se prepoznaje ljigaNaravno da je oprezan! Nije šala biti protiv vlasti!
Zezaš ?Овде је свакодневно присутна велика количина глупости, али морам признати да скоро нисам прочитао већу.![]()
Dovoljno mu je to što je težak 300 miliona, zar treba da bude targetiran još zbog nečega?!za njega bi trebalo da bude šala, težak je preko 300 miliona i karijera mu ni na koji niačin nije vezana za Srbiju... tako se prepoznaje ljiga
o čemu ti pričaš ovde jbt? šta targetiran je već jer je bogat?Dovoljno mu je to što je težak 300 miliona, zar treba da bude targetiran još zbog nečega?!
Nije on ljubitelj Nestorovićeve politike, već načina na koji ovaj razmišlja i sprda se sa životom.Od ovoga nema nista. On je samo minimalno izrazio podrsku onoliko koliko smatra da je ostecen u svom biznisu od strane prvenstveno lokalne vlasti... Inace je ljubitelj Nestorovica i slicnih... A tolika je i opozicija...
Naravno, svi bogati su mete.o čemu ti pričaš ovde jbt? šta targetiran je već jer je bogat?
Ne znam koliko si upućena ali čovek se seli u atinu jer su mu verovatno pretili smrću iz kriminalne vlasti zbog podrške studentima.
Naime, pre nekoliko dana Srpski teniser Novak Đoković dobio je poziv od studenata da im se pridruži na protestu koji će biti organizovan u Beogradu na Vidovdan 28. juna.
![]()
Blokada Fon
@BlokadaFon
Znam. To je i očekivano. Ako može da bira neka ide tamo gdje se dobro i bezbjedno osjeća.Ne znam koliko si upućena ali čovek se seli u atinu jer su mu verovatno pretili smrću iz kriminalne vlasti zbog podrške studentima.