NOKIA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde su experti za Nokiu :) ?! Zanimaju me 2 stvari u vezi Nokie 6280 ?!

http://2.***************/_CZzJAEITEmI/TTWDaTkDyzI/AAAAAAAAAMs/B3zLtIQEBks/s1600/Nokia+6280.jpg

1. Da li se moze menjati maska na ovom telefonu ?
2. Da li je komplikovano za jednog laika koji ima odgovarajuci alat ,da rastavi ovaj telefon ,i pokusa da ukloni "lepak" koji se nekako rastopio ispod displeja pa se vidi malo vise nego sto bi trebalo :P ?

Haha ,kako sam objasnio ...svejedno ,unapred zahvalan na odgovorima :D !

Caos, imam jedan problem pa ako moze neko da mi malo pomogne...

Pre par meseci sam kupio X6, i na pocetku mi se cinilo sve OK (sto se tice baterije i praznjenja baterije)... U zadnje vreme baterija mi se prazni neverovatno brzo, ne moze puna da izdrazi ni 24 casa, a da pri tome imam mozda jedan ili dva kratka razgovora...

Ne znam sta li je u pitanju? Sumnjam da mi nije vec stradala ili da nije neki virus pa pravi show ili do neke aplikacije...

Da li se jos kome slicno desavalo i sta mi je ciniti?

Hvala

Gde su experti za Nokiu :) ?! Zanimaju me 2 stvari u vezi Nokie 6280 ?!

http://2.***************/_CZzJAEITEmI/TTWDaTkDyzI/AAAAAAAAAMs/B3zLtIQEBks/s1600/Nokia+6280.jpg

1. Da li se moze menjati maska na ovom telefonu ?
2. Da li je komplikovano za jednog laika koji ima odgovarajuci alat ,da rastavi ovaj telefon ,i pokusa da ukloni "lepak" koji se nekako rastopio ispod displeja pa se vidi malo vise nego sto bi trebalo :P ?

Haha ,kako sam objasnio ...svejedno ,unapred zahvalan na odgovorima :D !

imao ovaj tel godinama...mozes sve na njemu da uradis :) ja sam mu i nadogradio softver iz 6288 cini mi se,cistio,lepio,hakovao...i dan danas radi drugaru sto sam prodao...2 puta sam mu menjao displej gnjecio ga...platio sam ga novog 250e pre i ha haj...i dan danas kao NOV!!! :)

E ovako imam Nokiu E90 nakon ubacivanja najnovijeg softwera , prestao je da mi radi blutut i WiFi radi , ali ne hvata mrezu.Zna li mozda neko kako da resim ovaj problem a da se ne dovodi u pitanje menjenje ploce da li bi pomoglo kompletno brisanje preko serial box-a.Hitno mi treba savet :rtfm:

Pouzdan i kvalitetno odradjen telefon,stabilnog softvera.
Ja ga nikad ne bih koristio zbog izgleda jer je meni licno ruzan.
A da je dobar jeste,zavisi sta ti treba od telefona

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back