NOKIA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E brate zato sam ja kupio blutut, nema vise zezanja i instaliranja i neprimecivanja telefona i virusa i syebavanja memo kartice i svacega!!!!!

Kupis blutut i Bog da te vidi svi problemi reseni!
Nikad vise u zivotu necu da koristim yebeni usb i da sebi kidam zivce i da mi opada kosa!
Pa dobro ja imam i tu opciju prebacivanja podataka, e sad ti meni reci koliko ti je brz taj tvoj blututh kod prebacivanja 1gb podataka?

Pomoc?! Skinuo sam sa neta Quickoffice premier 6 v.6.03(16)s60v5,i pri pokretanju instalacije izbcuje mi da moram prvo instalirati osnovni paket.Da li mi mozete reci koji je to paket za Nokia 5228,i odakle ga mogu skinuti? Unapred hvlala

Pozdrav, imam Nokia-u C3 koja je na Telenorovoj mrezi, hteo bih da je dekodiram. Da li neko zna nacin, da ja to uradim sam ili neki servis gde se to moze uraditi? Model je potpuno nov pa na netu nisam uspeo da nadjem nikakve kodove za nase podrucje. Pozdrav i hvala unapred.

Pa u servisima ce ti reci uglavnom da telenor nije pustio sta god to znacilo..a neki ce traziti od 50-60e i to ko zna koje kombinacije imaju..chachkaju napamet pa ako uspe uspe ako ne syebu fon

Pa u servisima ce ti reci uglavnom da telenor nije pustio sta god to znacilo..a neki ce traziti od 50-60e i to ko zna koje kombinacije imaju..chachkaju napamet pa ako uspe uspe ako ne syebu fon

Upravo tako, nasao sam preko neta u Sarajevu, u Beogradu nigde, dekodiranjee za 120km tj. 60e. Nista od te ljubavi... Izgleda da treba sacekati koji mesec dok ne dobiju potrebnu opremu/znanje ili sta god im vec treba... Ako neko nesto cuje, bio bih mu zahvalan da podeli tu informaciju sa nama na forumu.

Jel zna neko ima li neki pametan program za snimanje razgovora za nokiu e72. Sve što sam do sad probao ne radi dobro i čuje se BEEP. Da me nebiste pogrešno razumeli, ne treba mi za špijunažu nego za posao pošto sam počeo previše da zaboravljam. Do skoro sam imao samsung omniu sa wm za kog postoji odličan program za te namene.

gmegafon-1.gif

Jel zna neko kakav je 5320? Na sajtu msvet-a nisam našla ni jedan komentar
Na oko mi deluje lepa. Jel možda postoji verzija u crnoj boji?

Ima u crnoj boji. Ako hoces dobar telefon bolje uzmi 5800. Ja sam se dvoumio izmedju ova dva i kupio 5800. Za malu razliku u ceni dobijas mnogo vise.

vec 7-8 godina imam 1100 i obozavam ga...ali pre godinu dana je doziveo ne znam ni ja koji pad na beton po redu, i lagano umire..
treba mi fon da ima malo dugmica poput 1100...dakle..brojcanik i jos par
bitno mi je brzo kucanje poruka
gledala sam c3 01 i x3 02
C mi dodje nekako lepsi a x kao igrackica ali je laksi
problem kod x mi je sto je dug, pa dok kucam poruku, nema sansi da dohvatim vrh displeja ako mi treba..
i x ima blic
ima li neko iskustva sa bilo kojim od ovih telefona?

Obisao sam nekoliko stotina stranih foruma ukljucujuci i zvanicne forume Nokia ali nigde nema objasnjenja niti naznaka sta nije u redu. Telefon sam sasvim ispravan dobio od druga koji je sebi kupio moderniji a ja bas nisam vican ovim touch screen telefonima.Ali nije to problem.Imam telefonsku memoriju na kojoj stoje instalacije.Imam mas storage gde je muzika i ostalo a kupio sam i mem karticu u nadi da cu nesto postici. Sva skladistena muzika na mass storagu i kartici kao i klipovi i fotke i muzika nece da se reprodukuju iz glavnog menijana telefonu.Da li ja nesto pogresno radim ne znam ali svasta sam probao i to je to.
Da li neko ima resenje za ovaj problem posto je telefon star godinu dana,normalno je radio kod druga i ovako normalnno radi osim sto ne mogu da reprodukujem nista iz njega preko glavnog menija. Da li treba da uradim neka podesavanja ili sta.Procitao sam manual i tamo apsolutno nista ne pise o ovome.Cak sam i software updejtovao i opet nista.Izludjuje me do bola. Molim vas ako neko ima neko resenje da mi kaze. Hvala unapred.
Jos jedno da napomenem da se radi o N97 MINI Nokiji
Unapred hvala srpskoj pameti :)

Imam nokiu X-3 i hocu da ga sinhronizujem sa Ovi aplikacijom, (kalendar, datum i vreme, i kontakte)
Registrovao sam se, dobio pin, i uradio sve to.. i kada odem na aplikaciju 'sinhronizuj' imam problem sa nekim 'paketnim prenosom podataka' ili tako nesto..

Potrebna uputstva :)
Unapred hvala !

Ponudili su mi u Telenoru Nokiu C2-01. Izgleda da je relativno nov telefon, pa ne mogu da nadjem komentare. Zna li neko nešto o njemu. Meni slatko izgleda, liči na 2700 i cena mu je ista.

Sta mislite o N97-ci?
Razmisljam da uzmem... Naravno ne planiram da dam 300 i kusur evra, vec s Kosova za 100 Jevreja :mrgreen:

odlican telefon sa mnogo bagova.
ja ga imam,od opcija ima bukvalno SVE,ali je sklon zakucavanju sto me dovodi do ludila.
samo da ima brzi procesor bio bi najbolji telefon na svetu,ovako mi je muka vise od njega

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back