Ного открива: Сузана Васиљевић „спаковала“ Данила, Вучића склањају са власти?

• Začetnik teme Začetnik teme 3BEP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja o toj Suzani ne znam nista. Sad gore iz ovog jutub klipa sam se setio da sam nesto malo o njoj citao, ali nisam uglavnom nista ni registrovao. Verovatno sam citao na Magazin Tabloid, a on mi je vise citanje za zabavu, a ne za skupljanje informacija.

Opet, cini mi se nekako logicnim da u stvari ljudi oko njega o svemu odlucuju, a da je on samo budaletina koju su isturili da izigrava monstruma, dok oni rade svoje poslove.

Msm..ovo sad "naglas razmisljam". Realno, on je budaletina, i vrlo verovatno da u stvari, zaista, drugi ljudi vode konce, a on je samo obicna marioneta koju su isturili da izigrava budalu, a oni za to vreme vode kolo i zaradjuju, obezbedjuju pozicije i sl.

Pa i ne treba da znas puno o nekome ko je tajni strani agent.
Oni deluju iz pozadine.

...
Данило Вучић оболео,

...
поручује народни посланик Срђан Ного
и подсећа ... да би Вучић могао да буде спакован у карантин
или склоњен са власти.
...

Шта је бре вама,
па Борис Џонсон, човек који је сјеб'о ВБ је оболео,
и нико не мисли да се тако мења било шта ...

Не иде то тако !
Прескакачи, полако бре !!!

Доћи ће и то време кад ће свака сеоска алапача моћи да се ре шта јој падне на памет,
ма биће чудо - али нећете бити срећни.

Никако ! :nono3:
Тајна среће је да сте у складу са садашњошћу,
и у стварању.

Хајде да вас видим да сте окречили фасаде,
није то неки посао,
не очекујем да будете инвентивни ни оволико :

cb.jpg

Ja o toj Suzani ne znam nista. Sad gore iz ovog jutub klipa sam se setio da sam nesto malo o njoj citao, ali nisam uglavnom nista ni registrovao. Verovatno sam citao na Magazin Tabloid, a on mi je vise citanje za zabavu, a ne za skupljanje informacija.
Suzana je BND kadar u Srbiji.

Вест да је Данило Вучић оболео, није пустио Александар Вучић, већ Сузана Васиљевић, која га је тим потезом у име светских глобалиста, за које обоје раде – довела у шах-мат позицију.

Ово за „Србин инфо“ поручује народни посланик Срђан Ного и подсећа да је још пре две недеље изјавио да би Вучић могао да буде спакован у карантин или склоњен са власти.

– Сетите се гостовања Ане Брнабић од пре неко вече када је рекла „убиће ме Вучић“ и показала слике Данила и Милице како носе помоћ пензионерима. Два дана касније објављује се да Данило има корону, дакле сви пензионери којима је он носио помоћ сада би могли да умру.

Лако је уочити да Вучићеви медији синоћ нису знали да ће ова информација бити објављена. Српски Телеграф је чак написао текст како опозиција напада Данила јер помаже пензионерима. Дакле, Вучић није утицао на пуштање те вести, њему је то објављено иза леђа. Доведен је у шах-мат позицију. Не само Вучића, него могу и целу његову фамилију да ставе у карантин са све Андрејом Вучићем.

Вучић још није у карантину само зато што глобалисти не котролишу потпуно Мају Гојковић. Ако слоне Вучића, вођење државе преузима Маја Гојковић, која може да укине ванредно стање или се обрати Русима за помоћ.

Тренутно, власт имају Ана Брнабић, Златибор Лончар и екипа лекара, такозваних стручњака. Сви раде за глобалисте. Ради и Вучић, али сада је најрањивији. Он би морао по процедури у карантин. У карантин би морало да иде и пола владе. И Лончар и Ана Брнабић и Кисићка.
Уместо да опозиција сада нападне Вучића када је најрањивији, они сви ћуте. Неће да угроже позиције оних који спроводе ову акцију.Вучић зна да је готов и да не може да остане на власти. Ипак, и даље покушава да се одржи. Ако Вучића не ставе у карантин значи да је прихватио све што му траже и да је себи купио мало времена. Пристао је на све уцене, али му то неће помоћи.

Сви око Вучића су уцењени људи. Вучић је тигар од папира. Покушаће сви да на њега свале све своје грехове, а да опастане криминални систем.

Данилу желим брз опоравак, Александру Вучићу да остане здрав да би могло поштено да му се суди. Овде ће се наредних дана свашта дешавати – поручује Срђан Ного.

Шта је још наш саговорник рекао о актуелној ситуацији, погледајте и послушајте у видео прилогу.

https://srbin.info/politika/nogo-ot...-spakovala-danila-vucica-sklanjaju-sa-vlasti/

Zanimljiva analiza gospodina Noga,vredi pogledati.Moguće da je u pravu i da se centri moći bore.Lepo kaže ne samo vučić nego ceo krizni štab i pola vlade bi trebalo da ide u karantin.
Da li bre covece mozes da uopste slusas tu Nogu. Taj je brate seseljista na kvadrat. Sta imas ti s njim? I ja bih voleo sutra da se smeni Vucic i komplet svi polticari koji su imali bilo kakvu vlast od 1990. do danas. Medjutim ko je taj Nogo da nesto prica? IZIGRAVA VELIKOSRBINA. Nekakvi srpski patrioti.

A sta ce da radi taj Nogo ako recimo dodje do rata u Bosni i NATO ponovo krene da bombarduje Srbe? On ce ici da pogine naravno. A nacija? Da izgine sa njim?

Njemu ako se ratuje gine i njegovom Bosku neka idu sad na Kosovo pa neka ratuju.

Ja da ratujem necu. Ni za Vojvodinu ni za Srbiju. Ne zanimate me.

Da li bre covece mozes da uopste slusas tu Nogu. Taj je brate seseljista na kvadrat. Sta imas ti s njim? I ja bih voleo sutra da se smeni Vucic i komplet svi polticari koji su imali bilo kakvu vlast od 1990. do danas. Medjutim ko je taj Nogo da nesto prica? IZIGRAVA VELIKOSRBINA. Nekakvi srpski patrioti.

A sta ce da radi taj Nogo ako recimo dodje do rata u Bosni i NATO ponovo krene da bombarduje Srbe? On ce ici da pogine naravno. A nacija? Da izgine sa njim?

Njemu ako se ratuje gine i njegovom Bosku neka idu sad na Kosovo pa neka ratuju.

Ja da ratujem necu. Ni za Vojvodinu ni za Srbiju. Ne zanimate me.
Nešto sve sumnjam da bi voleo.Uostalom nije tema nikakav rat,prekini da spinuješ i širiš fake news.

A možda nema mozak.
Vidis,to si dobro rekao.Ustvari,niko ne zna ,ko od nas ima mozak,a ko nema.I mozda je bas to dobro.Sa mozgom ti je kao i sa Bogom.Neko veruje da postoji,
a drugi su uvereni da ne postoji.Dakle,sve je relativno.Samo su lepe pozeljne zene,prava stvarnost,zbog cega je vredno ziveti,! Zivele zene,ziveo zivot.!!!

Back