Turelio
Aktivan član
- Poruka
- 1.185
Ja koristim NOD i nemam problema sa virusom... Ajde da ovde razmenjujemo misljenja o njemu, i kritikujemo ga
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kolik:...
a to sto neko koristi nod i vatreni zid i anti spaj , pa taj se boji i trihinele a kamoli virusa
Kako te firewall moze spreciti da instaliras neke programe?lord_tana:NOD je extra, i ja mislim da ti netrebaju firewall programi, jer oni u krajnem slucaju mogu samo da uspore racunar, i sprece te da otvaras neke internet stranice, sto je donekle i dobro... Ali problem je u tome sto zbog njih neces moci da instaliras neke programe...
kolik:KAV je bolji od NOd32
a to sto neko koristi nod i vatreni zid i anti spaj , pa taj se boji i trihinele a kamoli virusa
Mnogo čitaš prijatelju. Ja pričam o "živim" testovima koje sam probao, a ne o testovima koje je tamo neko radio. Pokušavaš da pametuješ bez razloga.nikodim:@FLUID
Ti bas vois da budes neki mega car, pa taman ispisao hiljade reci pokusavajuci da ispricas jednu vrlo ispraznu pricu. Za pocetak, preporucio bih ti da pogledas nekolio casopisa u kojima bi pronasao poneki test AV-a, mislim da bi tada mogao mnogo bolje da „zamastis“ svoju pricu o KAV-u.
Usput, nisam video AV koji vise brljavi od njega... Jednom prilikom mi se desilo da mi je obrisao kompletan Notepad jer je jedan od njegovif fajlova bio zarazen (verovatno zeleci da me zastiti, mada tim pristupom je mogao u da mi formatira hard, kao jednu od opcija naprednije AV zastite). A da jede sistem, razara ga, brljavi i prijavljuje viruse i tamo gde ih nema. A sto je najgore nema detajlnija podesenja kao neki drugi AV, svakodnevno skida velike update sa neta... poprilicno dosadan... Da ne pricamo koliko mu treba da skenira kompletan sadrzaj HDD-a.
Ne koristim NOD, jer ni se ne dopadaju neke stvari kod njega, ali svakako je daleko bolji od KAV-a, jer na pravi gluposti kao ovaj... toliko reklamirani AV.
lord_tana:Niko ovde ne pljuje po KAV-u ali jbg. koliko ja vidi jedini ti ga hvalis... Jeste ne moze se reci KAV ima najbolju reklamu, i njegov legalni softwer za fizicka lica kosta 999din. Pa sad vi razmislite...