~Nocni zivot u Smederevu~

• Začetnik teme Začetnik teme LIKONJA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Smajlica:
Pa vi nigde ne izlazite!!! SMEDEREV0 JE NACIST0 PR0PAL0! :twisted:
Kafic je nebitan. Samo za zagrevanje. Problem je gde posle. Inache, nekadasnji West, ranije Gnjurac, sada Afrika.

Smajlica:
AFRIKA, PUERT0.................................................................................................................................................................................................................. :shock:

Gde ti je taj Puerto? To nesto novo?
nensy4ever:
kraljitza je sad najjacha...
zn'chi kad sam videla da sy pocheli da prave koktele :shock:
samo da krene sql i svaki dan po jedan isprobavam 8)
Alkoholne?
Cudno da se Jovanka odlucila na tako nesto...

Po mom misljenju u kraljici je extra sada za ove hladne dane koji dolaze. Koliko smo samo casova tamo proveli. Nama curama u cetvrtoj je bila druga skola, dok su nam momci visili preko puta u Astri... A sad svi idemo na fax. Nedostajace mi ti dani.... :(

Smajlica:
AFRIKA, PUERT0.................................................................................................................................................................................................................. :shock:
He, he, he, nevidjena slucajnost je ta da ja zivim u bgd-u, a igrom slucaja sam procitao ime kafica koji drzi moj UJAK!!!! --- AFRIKA!!!!!!!!

ja mesecima nisam ishla nigde....i evo, sad u subotu izashla sam na adagio i bilo mi je extra =)

pre sam staaaaalno, svakog vikenda ishla u shark sa dechkom....i onda nas je to smorilo...tamo vishe uopshte ne idem, ima mnogo ruznih uspomena....

a enigma mi je bzwz.....ne znam zashto....

U poslednje vreme ne izlazim zbog ovog vremena.:cry::cry::cry: Poneki put...subotom :lol: Sanjica videla sam ti Simceta pricao je sa nekom curom, ne znam koja je...ali prvi x ga vidim da je u prisustvu zenskog drustva. Ako ima nesto novo pisi mi mejl...:lol:

Back