BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
nocni klub ili strip bar?
Ne zna ni on sta hoce ni kako hoce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad neko kaze nocni klub, ja odmah zamislim mesto gde ima devojaka za zabavu.
Inace se kaze samo - klub.
Mozes da dignes i za 20 k. Naravno sve zavisi od lokacije. Ono sto bi morao da radis jeste da budes spreman da kaliras neko vreme. E sada jedan od nacina da to pametno prebrodis je da pravis veceri raznorazne. Ako ti je vec tematika elektro muzika : recimo petak: Tek hous iz pocetka 200-tih, sreda 80-te (ovo moras da bi privukao srednje fensi zene) i td. Tematske veceri uz to - maskenbali - razne teme (horor, elektro - svi se obucite u struju i td) tu upotrebi mastu, mui thai vece za 250 din.
Druga stvar - imaj na pocetku ekipe zgodnih devojaka za sankom obavezno. Njima dajes besplatno pice uz dogovor da budu zabavne, da se zezaju, da ne napusavaju nikoga oko sebe. Onda kada ti krene posao, tada mozes da razmisljas o obezbedjenju. Sto se tice reketasa i sl: Budi dobar sa nekim iz policije i cascavaj ga picem, namestaj mu ribice i miran si.
Blajbi tebi da kažu ,,sarma" ti bi opet zamislio neke polugole cice koje motaju sarme dok te merkaju ispod oka![]()
Moj drug je otvorio jedan od najpopularnijih klubova u Bg, ali pre 15 god.
On je imao novac za ulaganje, tu je bilo još ljudi, a ceo koncept je bio savršeno osmišljen...od atraktivne lokacije i originalne, a naravno i sadržaji su tu bili novi na prostoru koji nije mali, ali je vrlo specifičan...
Prvi je krenuo sa tehno, DJ RnB, trap i hip hop, ali je tu bilo i drugih aktivnosti, pa onda i iznajmljivanje preko dana...
Elem...on je tada bio vrlo mlad, pare je legalno zaradio + ozbiljna podrška, a imao je ngde i uspavani gen za preduzetništvo i znao je ceo grad... relativno je i popularan, pa je vrlo lako znao ko je najbolji i koga treba da kontaktira u gradu, vrlo je važno i to da je znao ljude i do svakog mogao da dođe što lično, preko prijatelja..a i naravno, strukture za takav mega projekat su mu bile naklonjenje... Dugo godina je bio u poslu, a onda se priklonio zajvaljujući kontaktima i strukturama u mirniji život. Ni jednu ružnu reč ni pre ni posle toga nisi mogao da čuješ o njemu, tipa povezan za majmunskim klanovima, dilerima i tome slično...
‚1) Mlad-moraš da budeš inovativan, imaš ideje...
2) Prilično slobodnih sredstava...
3) Da umeš da okupiš ljude kojima će biti zadovoljstvo da rade...
sto se tiche teme, posecivao sam strip barove u USA i Nijagari pa i u Hamiltonu.
Isplativ biznis, zenske rade za tip, bakshish, ti zaradjujes na picu i to duplo kosta nego u obicnom baru. chak i u vece da odes moras da platis.
sve zavisi od lokacije i tvoje umesnosti. u kanadi srbin vodi 3-4strip bara. u nijagari ima chetiri pozornice i ko zna kolko shipki okolo. svakih 3-4 minuta kad prodje mjuza, doju nove. belkinje, azijatkinje, crnkinje, mulatkinje.... sve rade za 20 dolara u posebnoj sobi, ali placa konzumer a ne gazda.
gazda uzima procenat + pice
blaljburg, ova te zahebava bre, odgovori joj aprorijatno aman zaman!
sto se tiche teme, posecivao sam strip barove u USA i Nijagari pa i u Hamiltonu.
Isplativ biznis, zenske rade za tip, bakshish, ti zaradjujes na picu i to duplo kosta nego u obicnom baru. chak i u vece da odes moras da platis.
sve zavisi od lokacije i tvoje umesnosti. u kanadi srbin vodi 3-4strip bara. u nijagari ima chetiri pozornice i ko zna kolko shipki okolo. svakih 3-4 minuta kad prodje mjuza, doju nove. belkinje, azijatkinje, crnkinje, mulatkinje.... sve rade za 20 dolara u posebnoj sobi, ali placa konzumer a ne gazda.
gazda uzima procenat + pice
Koji je to [ bio ] klub ?
Shto se tiche zadnjeg od od tri stavke , to je jasno , ali ta je nemoguca maltene .
Prve dve su isposhtovane .
- - - - - - - - - -
.
U ovom gradu je sve novo .
A isto , nikog ne interesuje nishta novo , vec samo da kukaju kako nema pomenutog .
To je preterano recheno , ali .
Ne bi ishao na vece , jer ne bi bilo ljudi za to .
Ideja je da ne bude komercijalno .
Ako moze da se zaradi , odlichno , ako smao pokriva samo sebe , takodje odlichno .
Problem ako pravi konstantan minus , ne mislim u pochetku ,vec kasnije .
Mora se rizikovati , i ako ga radim iskreno , shto god bilo nece mi biti [ previshe ] krivo .
Vazno da ti imash sve .
- - - - - - - - - -
Shta mislish ?
Bio sma ubedjen godianma da ti 25 nisi preshao , kad onu duplirao , p udario i shalg preko , mozda i treshnju sad .
Ideja da ne bude nekomercijalno i da sve već postoji - piši propalo...
Taj posao ne možeš da radiš sam, veliki je to projakat.
Čovek ima klinačku viziju, imati noćni klub, ja se time nikad nisam bavio, ni da imam previše novca, ne bih imao želju.
Moj drug je imao plan, podršku i veliku ušteđevinu. I nije bio sam.
A ti si kokošario sa ružama u Karakasu, od toga si živeo, treba biti totalno lud pa toliko propasti.... javno si pričao tome po temama.
Može da ti propadne jedan posao, samo ako imaš drugi veliki, kao zaleđinu...
Ti možda umeš da zavrtiš pare, al ovo nije ta vrsta posla..
Raditi sam je tesko, robovski i zahteva veliki kapital.
Raditi sa ortakom je opasno, nekada veoma opasno.....
Ne znam sta je gore.
Ali to je priča kad nemaš- kako da zaradiš, klubovi se otvaraju sa već stečenim kapitalom i podrazumeva se da si dobrostojeći... Postoji i priča da kad pereš pare jer si krimos, al to da zanemarimo..Raditi sam je tesko, robovski i zahteva veliki kapital.
Raditi sa ortakom je opasno, nekada veoma opasno.....
Ne znam sta je gore.
- - - - - - - - - -
Karakas ne NAJOPASNIJI grad na svetu!
Nije lako u njemu opstati i raditi takve poslove.
Ja sam poceo sa samog dna. Nekada nisam imao ni da jedem.
U startu sa biznisom sam imao veliki kiks jer sam verovao ortaku, a visak poverenja redovno vodi u propast...
Pa sam u jednom momentu dosao u situaciju da biram: da li da izgubim pare ili glavu?
Ipak sam se opredelio za glavu - hebes pare, njih uvek ima...
Zena ima pravo, ja u svemu vidim erotiku.
Ovo dole sto si napisao, jako je daleko od Balkana....
tako je Blajbi, neće oni nas posvađati, mi samo međusobno možemo da se raspravljamo konstruktivnonekada se složimo, nekada ne, ali svađa nixxx!
Čovek ima klinačku viziju, imati noćni klub, ja se time nikad nisam bavio, ni da imam previše novca, ne bih imao želju.
Moj drug je imao plan, podršku i veliku ušteđevinu. I nije bio sam.
A ti si kokošario sa ružama u Karakasu, od toga si živeo, treba biti totalno lud pa toliko propasti.... javno si pričao tome po temama.
Može da ti propadne jedan posao, samo ako imaš drugi veliki, kao zaleđinu...
Ti možda umeš da zavrtiš pare, al ovo nije ta vrsta posla..