Nocni klub

gholub

Ističe se
Poruka
2.410
U teoriji voleo bi da posedujem jedan . :lol:
Znachi da ga otvorim , pa ono , kao .. .
Ima neko iskustva sa time ?
Koliko bi to koshtalo ?:mrgreen:
Ne znam gde temu da postavim , pa ono , aj da pitam istopolne . . . :lol:
Ozbiljna tema , nocni klub , ne striptiz ili svinger , ili kafana koja ne izgleda tako . . .

Ozbiljna tema , nocni klub , ne striptiz ili svinger , ili kafana koja ne izgleda tako . . .

Druze nije glavno pitanje koliko bi to kostalo nego da li ti imas ledja ? ? ?

Ako nemas iza sebe opasne ludake onda ce svako da te reketira i da te podyebava kako oce .

Palačinkarnicu da otvoriš, moraćeš da namiruješ dodgegane seljačine koji vršljaju dužnost po uredjeno mesto

- - - - - - - - - -

ono oklen su došli malo mesto i onako, zatucano
sad da znaš i zbog čega

- - - - - - - - - -

Objasni detaljnije.

Kakav nocni klub hoces?

Sa devojkama za drustvo?

Nisi jasan.

Kad neko kaže "noćni klub" ja to odmah zamislim kao mesto gde noću može da se igra šah sa prijateljima

Verovatno mislis na Beograd. Obilazis nocne klubove i pricas sa ljudima koji ih drze.Niko ti nece reci sta i kako, ali saznaces neke detalje.
Ovo sto si napisao moze da se nadje, mada ja ne vidim potrebu za 100 ljudi, ako ne pravis proslave vec samo svirke Za to je bolji manji prostor, a sa tim rapidno opada i cena otvaranja, odrzavanja, osiguranja, a dobija se veci izbor mesta u gradu. Sve drugo je improvizacija.

Pa izračunaj iznajmljivanje prostora(kupovanje), stolice, stolovi, šank, piće, svirači, radnici.

Struja, voda, porez, iznosenje smeca, redovni rashodi (lupanje casa, sijalica, wc solji i td), lopovluk personala, placanje mita, stvaranje punta(jako vazno!) i td.

Ima jos troskova.

Obicno se racuna da kada sva ulaganja zadovoljis - u rezervi treba da imas jos bar toliko novca (to se zove finansijska dubina)

Kad neko kaze nocni klub, ja odmah zamislim mesto gde ima devojaka za zabavu.

Inace se kaze samo - klub.

Kaze se nocni klub .
Ne samo klub .
Kakvog bre mita , mogu da dobije k k k . . . ku . . .:lol:

Pa izračunaj iznajmljivanje prostora(kupovanje), stolice, stolovi, šank, piće, svirači, radnici.

To nije problem izrachunati .
Tehnichke stavri , oprema , ozvuchenje , osvetljenje , u to nisam upucen dovoljno , i shta sve treba .
Za to i pitam najvishe , verovtano sma trebao spomenuti . . .

Mozes da dignes i za 20 k. Naravno sve zavisi od lokacije. Ono sto bi morao da radis jeste da budes spreman da kaliras neko vreme. E sada jedan od nacina da to pametno prebrodis je da pravis veceri raznorazne. Ako ti je vec tematika elektro muzika : recimo petak: Tek hous iz pocetka 200-tih, sreda 80-te (ovo moras da bi privukao srednje fensi zene) i td. Tematske veceri uz to - maskenbali - razne teme (horor, elektro - svi se obucite u struju i td) tu upotrebi mastu, mui thai vece za 250 din.
Druga stvar - imaj na pocetku ekipe zgodnih devojaka za sankom obavezno. Njima dajes besplatno pice uz dogovor da budu zabavne, da se zezaju, da ne napusavaju nikoga oko sebe. Onda kada ti krene posao, tada mozes da razmisljas o obezbedjenju. Sto se tice reketasa i sl: Budi dobar sa nekim iz policije i cascavaj ga picem, namestaj mu ribice i miran si.

nocni klub ili strip bar?

Back