Noćni izlasci i godine

Ide mi na zivce to ogranicavanje ljudi.
Jednako mi je lepo da vidim kako npr. igra salsu i neko od 25 i neko od 75 :)
Sto ste toliko optereceni godinama?

Bio sam normalan i onda mi je Čičak otvorila oci:sad2:

Inače, svidza mi se vaše razmisljanje:flert:

- - - - - - - - - -

Da, nekada sam ih razlikovao po garderobi, sad ona od 23 hoće da izgleda kao ona od 33 i obrnuto.:sad2: Jesam li dobro potrefio ove godine?

Kad, u kojim godinama, čovek treba prestati izlaziti do tri, četri, pet ..ujutro?
Je l sramota da stariji čovek bleji u kafani?
Je l to onda kada na istim mestima počne sretati decu?
Ili kada mu vid oslabi da ne razlikuje 23 godisnjakinju od 27 godisnjakinje?

Dajte neke pametnije razloge za i protiv:malav:

Sve je dobro dok te ne ukoce ledja pa moraju da te nose kuci.

Dešava se da zaglavim do 5, al toliko retko da sam počeo da pamtim, maltene kao incidentne sutuacije..
Inače se uvoštim već oko pola 11..
Nekad još uvek vode na poslovne ručkove i sreća te obiđoh svašta nešto ovoj našoj prćiici, a i šire .)))

Kad, u kojim godinama, čovek treba prestati izlaziti do tri, četri, pet ..ujutro?

Nije sramota - zašto bi bila - nema određnih godina, a decu ko šiša, mi smo prvi došli : )

(Mislim da je dobro i za klince, kad izlaze i vide i nas matorce u noćnom životu, da znaju da tako može da se živi i u poznim godinama. Inače misle da svi preko 30 godina treba da štrikaju ispred televizora. Osim toga, treba neko da ih vaspitava i na tim mestima, nekad klinci nemaju pojma kakav je bonton na koncertima, u klubovima i barovima :lol: pa je to zadatak matore ekipe, da vaspitava nove naraštaje : ) )

Svaka cast mladim narastajima, samo fino je kad se covek osvrne i vidi da nije najstariji na lokaciji na kojoj se zatekao u provodu, nekako utice na samopouzdanje. Mada nije od presudnog znacaja, nego onako, pozeljno je da ima jos nekog pribliznih godina. A i od mladjih se stosta moze usvojiti, npr. mogu da objasne onu foru sa elektronskim bravama na toaletima kafea, da pomognu u snalazenju u meniju, i tako...

Nije sramota - zašto bi bila - nema određnih godina, a decu ko šiša, mi smo prvi došli : )

(Mislim da je dobro i za klince, kad izlaze i vide i nas matorce u noćnom životu, da znaju da tako može da se živi i u poznim godinama. Inače misle da svi preko 30 godina treba da štrikaju ispred televizora. Osim toga, treba neko da ih vaspitava i na tim mestima, nekad klinci nemaju pojma kakav je bonton na koncertima, u klubovima i barovima :lol: pa je to zadatak matore ekipe, da vaspitava nove naraštaje : ) )

:super:
Kao motivacioni govor:malav:

Meni je neobično kad vidim mlade metalce, kao ispali iz busa kad smo mi bili mladi. Simpatični su dečkiči i devojčice gotičarke, al to je uglavnom sve bez ikakvog konteksta, kao što mi je bio smešan i rokabili fazon u moje vreme..

Svaka cast mladim narastajima, samo fino je kad se covek osvrne i vidi da nije najstariji na lokaciji na kojoj se zatekao u provodu, nekako utice na samopouzdanje. Mada nije od presudnog znacaja, nego onako, pozeljno je da ima jos nekog pribliznih godina. A i od mladjih se stosta moze usvojiti, npr. mogu da objasne onu foru sa elektronskim bravama na toaletima kafea, da pomognu u snalazenju u meniju, i tako...

Kada vidim starijeg ili slicnih godina, kao da me sunce obasja:rotf:

- - - - - - - - - -

Meni je neobično kad vidim mlade metalce, kao ispali iz busa kad smo mi bili mladi. Simpatični su dečkiči i devojčice gotičarke, al to je uglavnom sve bez ikakvog konteksta, kao što mi je bio smešan i rokabili fazon u moje vreme..

Da, taj stil više možeš videti u busu ili parku, nema se para nego za dvolitru pive. Isto kao i mi u naše vreme

A i od mladjih se stosta moze usvojiti, npr. mogu da objasne onu foru sa elektronskim bravama na toaletima kafea, da pomognu u snalazenju u meniju, i tako...

E, da...

Kako god da čovek gleda na stvar, noćni život je dobar za mentalno zdravlje... Samo mi je sada potrebno više vremena da se oporavim nego u mladosti, pa su dve lude noći zaredom skoro nemoguće.

- - - - - - - - - -

:super:
Kao motivacioni govor:malav:

:malav:

I da, i u moje vreme kad sam izlazio, a godinama sam svakodnevno i izlazio i radio po mnogim mestima, bili smešni čilageri koji su izlazili sa omladinom.
Bio je i jedan ćale..nekog poznanika.
Moj ćale je slušao Luj Armstronga kad je držao kocnert u Bg, majka imala prvi singl Jumping Jack Flash, iz 63, al su bili dobvoljno normalni da su se iživeli na vreme... zamisli izazim sa ćaletom ili sad sa klincem po klubovima ohoh..

E, da, moj ima frku gde da izađe zbog muzike..a, šta mu ja mogu..

Kada vidim starijeg ili slicnih godina, kao da me sunce obasja:rotf:

- - - - - - - - - -

Da, taj stil više možeš videti u busu ili parku, nema se para nego za dvolitru pive. Isto kao i mi u naše vreme
:D Pa dobro, uglavnom su na svim mestima za izlaske zastupljene razlicite generacije, to je narocito karakteristicno za leto, ono mogu se po kafanama sresti i bakice i dekice, pa i mlade mame i tate sa sve klincima koji se jurcaju okolo ili su uparkirani zajedno sa kolicima.

Ili kada mu vid oslabi da ne razlikuje 23 godisnjakinju od 27 godisnjakinje?

Dajte neke pametnije razloge za i protiv:malav:
Kad su žene u pitanju, svi razlozi mogu da postoje i ne moraju da važe osim zakonskih.A i žene zbog para i emocija krše sve zakone i traže da se tumače kako one hoće.Najskoriji primer je onaj matori krš glumac Aleksandar Lečić koji se razveo od 30 godina mlađe žene, pa recimo, Soroš ima 40 godina mlađu ženu koja mu predstavlja ukras u stanu, itd.Ne obraćaj pažnju šta ti poručuje Čile, osim ako nije piće i možeš da dočekaš zoru u kafani.

Back