Droid
Legenda
- Poruka
- 51.846
Није он проблем, него мржња у теби која нема оправданост него гори душу.Da se molim Bogu za sotonu???!
E to izvini.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није он проблем, него мржња у теби која нема оправданост него гори душу.Da se molim Bogu za sotonu???!
E to izvini.![]()
To mi kaže Jugoslav Čmarak ispod mantije.Није он проблем, него мржња у теби која нема оправданост него гори душу.
Знао сам да имаш чварак испод своје мантије. Ето узрока твога зла.To mi kaže Jugoslav Čmarak ispod mantije.
због онијех који ове наше разговоре прате (Служба), а тијех је већина из Црне Горе, па да им буде разговјетније![]()
U nedostatku argumenata, služiš se turko-orijentalnim vizantijskim podmetačinama i zamenama teza.Знао сам да имаш чварак испод своје мантије. Ето узрока твога зла.
Imam lagan osecaj da Sluzbe (sve) bas zabole za Vucica. Al on bi bas voleo da je nekom u centru paznjeзбог онијех који ове наше разговоре прате (Служба), а тијех је већина из Црне Горе, па да им буде разговјетније![]()
Nije on nikakav pop. To je laznjak.U nedostatku argumenata, služiš se turko-orijentalnim vizantijskim podmetačinama i zamenama teza.
Tipično za vas pOpOve.![]()
Drocko je HungarNije on nikakav pop. To je laznjak.
E tako se ponaša Glod.Ur. foruma Krstarica!Predsednika Srbije Aleksandra Vučića je uhvatio grip, oslabio mu je imuni sistem zbog svih napora i stresa, kaže premijerka Ana Brnabić povodom otkazivanja, odnosno pomeranja jučerašnih sastanaka predsednika šefa države.
Do duboko u noć smo razgovarali. On, nažalost, ne miruje, volela bih da malo više odmara. Pod užasnom je tenzijom sada oko svega što se dešava na KiM. Mislim da noćima nije spavao, uhvatio ga je grip. Imuni sistem mu je oslabio naravno od tih napora i od tog stresa - rekla je Brnabić na TV Hepi.
Ona je dodala da je predsednik nastavio da radi i da već danas ima sastanak sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen sa kojom u četvrtak potpisati ugovor o izgradnji autputa Niš-Merdare-Priština-Drač.
![]()
https://www.blic.rs/vesti/politika/...icevom-zdravstvenom-stanju-oslabio-mu/qfw26by
U danima kad na NikšićPa, mislim da je sam prorok optuživan od strane nevernika plemena Kurejš da je sahir (mađioničar).
Međutim u stvarnosti sihr je veliki greh i čini mi se da se dešavaju i Pogubljenja tim povodom u islamskim sistemima.
Naime vidovnjaci šuruju sa jinn bićima koja im otkrivaju šta se zbiva.
A fatwa je samo stručno mišljenje o nečemu. Onaj koji ih daje nosi titulu fatvara odnosno Muftije kako se to kaže.
vakcinišeš prasad na svoju ruku a posle ih ne jedeš nego uvaljuješ napaćenom narodu opljačkanom i izbačenom sa posla od 2000-2008...... za pacove
Ne vakcinisem.vakcinišeš prasad na svoju ruku a posle ih ne jedeš nego uvaljuješ napaćenom narodu opljačkanom i izbačenom sa posla od 2000-2008
Мој је већи али можда је и твој довољан. Духовни капацитет наравно.U nedostatku argumenata, služiš se turko-orijentalnim vizantijskim podmetačinama i zamenama teza.
Tipično za vas pOpOve.![]()
Ima ga svuda sto nije dobro za zdravlje sto se tice Kosova i Metohije siguran sam da ne spava mirno.
Nego podsetio me naslov...
[Glup izbor al takav autor]
I ne samo to o Oče... i ne samo to...Мој је већи али можда је и твој довољан. Духовни капацитет наравно.
Ona je dodala da je predsednik nastavio da radi i da već danas ima sastanak sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen sa kojom u četvrtak potpisati ugovor o izgradnji autputa Niš-Merdare-Priština-Drač.