Jugoslav Čvarak Buduća legenda Poruka 31.707 16.10.2020. u 22:31 - Noć #1 Pomislite li ponekad da u djeci noci, koja ostaju dulje budna od drugih, postoji odredjena doza ludila? Da li smo mi koji u ovo vrijeme tu pisemo, nekakvi cudaci/ludjaci?
Pomislite li ponekad da u djeci noci, koja ostaju dulje budna od drugih, postoji odredjena doza ludila? Da li smo mi koji u ovo vrijeme tu pisemo, nekakvi cudaci/ludjaci?
dlugomir stari roker Moderator Poruka 237.227 17.10.2020. u 00:13 - Noć #3 Jugoslav Čvarak: Pomislite li ponekad da u djeci noci, koja ostaju dulje budna od drugih, postoji odredjena doza ludila? Da li smo mi koji u ovo vrijeme tu pisemo, nekakvi cudaci/ludjaci? Kliknite za proširenje... Ne, zašto? Neko gleda filmove, neko igra igrice, a mi smo tu. Razni ljudi - razne želje.
Jugoslav Čvarak: Pomislite li ponekad da u djeci noci, koja ostaju dulje budna od drugih, postoji odredjena doza ludila? Da li smo mi koji u ovo vrijeme tu pisemo, nekakvi cudaci/ludjaci? Kliknite za proširenje... Ne, zašto? Neko gleda filmove, neko igra igrice, a mi smo tu. Razni ljudi - razne želje.
Manastirka Buduća legenda Poruka 31.645 17.10.2020. u 10:33 - Noć #4 Jugoslav Čvarak: Pomislite li ponekad da u djeci noci, koja ostaju dulje budna od drugih, postoji odredjena doza ludila? Da li smo mi koji u ovo vrijeme tu pisemo, nekakvi cudaci/ludjaci? Kliknite za proširenje... Ja noću spavam...ali ne mislim da ljudi koji bolje funkcionišu kao " noćne ptice" čudni!
Jugoslav Čvarak: Pomislite li ponekad da u djeci noci, koja ostaju dulje budna od drugih, postoji odredjena doza ludila? Da li smo mi koji u ovo vrijeme tu pisemo, nekakvi cudaci/ludjaci? Kliknite za proširenje... Ja noću spavam...ali ne mislim da ljudi koji bolje funkcionišu kao " noćne ptice" čudni!
Disko Kauč Elita Poruka 24.596 17.10.2020. u 14:01 - Noć #5 View this content on Instagram View this content on Instagram
Disko Kauč Elita Poruka 24.596 17.10.2020. u 14:12 - Noć #6 Mislim da nije dovoljno da ne spavaš noću da bi bio lud ili čudak, ali svakako pomaže na tom putu.