НОЋ МУЗЕЈА

• Začetnik teme Začetnik teme L.1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
piglu guzva.......moglo je bez problema da se udje jedino u opservatoriju, mada su bili oblaci pa se nista nije videlo:evil:

i to sam jos posao da obilazim oko 12.30, kao razicice se guzva.......ma kaki....zene setale malu decu:shock:

mada, makar na jednu noc je beograd delovao kao grad:wink: i imao priliku da ostavi pozitivan utisak8-)

thyahoo1-1.gif

ja bio u narodnom muzeju......u osam vitrina bilo postavljeno osam eksponata:evil::roll::evil:
ja ocekivao cilibare iz raznih perioda sa neseg podneblja.....a takvih eksponata imamo i previse, samo nikako da se neko pozabavi time:evil:

Ljudi sami ste sebi ustedeli deset minuta smaranja time sto niste posetili izlozbu o internetu. Da sam hteo da citam internet prirucnik ostao bi kod kuce. Izlozba se sastoji od dvadesetak ispisanih panoa na kojima su objasnjenja kao npr: sta su cookies sta je web sta je ovo i ono tj sta su osnovni pojmovi vezani za net. Takva citacka postavka je bila i ona u kazamatima gde si o vampirima mogao da citas pet dana sa panoa na zidovima. Jedino sto su se potrosili za onaj neuverljivi mrtvacki sanduk i jednu devojku koja je odlicno docarala kako izgleda kad si zombi. Vauceri za nagradnu igru su misticno ponestali u muzeju automobila iako su ocekivali rekordnu posetu. Sve u svemu....dzaba ste krecili..... :roll:

Back