Noam Čomski ce ucestvovati u odbrani Seselja!

Iron Lord:
Dakle - može, ali o svom trošku. Samo to izvestan deo populacije ne ume da shvati

OTUD ONA CRVENA MOLBA - predostrožnosti radi... :wink:

p.s. ko će da plaća Čomskog?
ma haski tribunal placa odbranu vecine optuzenika. a mislim da ni nemaju branioca po sluzbenoj duznosti. ne racunaju se prijatelji suda i druge gluposti.
nema vise ni price o nametanju branioca.

Iron Lord:
Ma ne lupetaj ako se ne razumeš u pravo.

Zamisli ovo: razbijem nekom prozor i odem zbog toga na sud. Onda tražim od sudije da izvadi iz svog džepa pare da bi me ona moja tri drugara branila? I to još po njihovoj ludačkoj tarifi...
Sudija naravno odbije a ja kažem - e moraš inače neću da mi sudiš!

Tupavo, zar ne?
uh. sudija nigde ne placa iz svog dzepa. kao sto ni direktor ne trosi svoje vec fimine pare.
da to uradis u bilo kojoj zemlji (ne racunam kojekakve dzamahirije i sl), ako nemas para dobijes advokata po sluzbenoj duznosti. naravno ne placas ga ti nego sud.
ako imas para mozes da dovedes svog advokata da te brani. cak u velikoj vecini drzava to ne mora ni da bude advokat. mozes da dovedes bilo koga.
sa haskim "tribunalom" je drugacija prica. tu sud placa troskove vecini optuzenih.
razlog je - nemaju para.
mislim da je sloba bio jedini izuzetak. za to nisam siguran. i on je tvrdio da nema novca da plati svoju odbranu. ne znam da li je haski "tribunal" i njemu placao, posto se placaju "troskovi odbrane". to su i ljudi koji krstare srbijom i skupljaju dokaze. ne moraju da budu advokati. sloba se branio sam.

ratnistrateg:
Iron Lord, na moje teme nisi dobrodosao!

Ja ti kazem ovo zato sto dodjes i lupetas gluposti koje nemaju veze sa temom, skreces ostale clanove sa teme i na kraju administrator je mora zatvoriti zato sto vise nema veze sa naslovom.

PONAVLJAM:

IRON LORD nisi dobrodosao u mojim temama.

Nasmeja me do suza sa ovime. A da se tebi zabrani malo pristup? Po istom aršinu?
Obrazloženje: dig'o nam se da baš ti ne možeš?
Fašizam u najavi? :lol:

Zabole me savršeno za Haški sud i za optužene. Oni su obezbedili svoju decu, dok su tudju gurali u smrt i izbeglištva. Ja moram da gledam kako da obezbedim svoju jer nijedna stranka ne daje dečiji dodatak ili bar neku novčanu pomoć. Ni demokrate ni nacionalisti (mada imaju najviše para). Svi kažu da im treba za neke važne stvari tipa ovo ili ono. Uostalom - da nije jeo govna ne bi sad bio tamo. I drugi su bili u vlasti pa nisu završili u Hagu. Čak štaviše, nisu završili ni u domaćim zatvorima. :roll:

Meni je ovde, na Krsti, već presudjeno na osnovu optužnice ljubitelja onih snaga koje izigravaju leto u skupštini, bez ikakvog prava da se branim, siroma ja... Čak ni da uzmem advokata... Ma ni da mi dodele besplatnog, sa budžeta institucije...
:lol:

p.s. danas ću kontaktirati stručniju osobu da vidim o čemu je reč? Ako svaki sud plaća privatne advokate optuženih , odoh da polupam prozore za koje ne mogu da dobijem neku kaznu a pare da podelim sa svojim drugarima... Zaradim i ja i oni, nek se piše u moj dosije... :wink:

Имам ја доста форумашког искуства... И некако досад ми се чинило да кад они уобичајени кербери се испуцају разни модератори, бивши модератори и томе слично крећу у акције. Такве можете овде препознати што немају титулу "регистровани корисник", већ коју они желе.
И тако, пошто више нема ко да брани част форума, морају разни Ајрони и Обери да марширају против "радикала", "патриЈота"...

Back